Primeurs, life performances, de Brildrager van het Jaar en heel veel gezelligheid….

november 21, 2023

Post image for Primeurs, life performances, de Brildrager van het Jaar en heel veel gezelligheid….

Congressen zijn er voor lezingen en workshops en het uitwisselen van kennis. Optiekbeurzen zijn primair gericht op inkopen. De NanaWoody&John Day at the Club op 27 november in Amsterdam is er voor al die andere aspecten die het optiek vak zo leuk maken. Mode, trends, styling, originele acties en campagnes en hoe ze te vertalen naar je winkel, verkooptips en een kunstenaar die live unieke posters maakt.

Alleen al de locatie maakt een groot verschil. De trendy Harbour Club in Kerstsfeer is de ideale gelegenheid om foto’s maken voor je sociale media posts in december. Van de aanwezige leveranciers leen je de nieuwste modellen monturen en zonnebrillen of je brengt ze zelf mee. Groot bereik en veel likes verzekerd.

Maar ook de Brildrager van het Jaar, de launch van een uniek charity project en medewerkers van PR bureaus die je alles vertellen over hun samenwerking met (mode)tijdschriften en influencers. En natuurlijk presenteren de merken de nieuwste collecties monturen en zonnebrillen die je desgewenst kunt inkopen.

Tel daarbij op de echte espresso’s, cappuccino’s en lattes, de mogelijkheid om exclusief te lunchen en het feestelijke diner vol verrassingen ’s avonds en alle andere dingen die te veel zijn om hier allemaal op te noemen en je wilt er natuurlijk bij zijn.

Alle zelfstandige opticiens die het jaar mooi af willen sluiten en het nieuwe geïnspireerd willen beginnen zijn met hun medewerkers van harte welkom.

Ook leuk….de vrolijke en sfeervolle foto’s van dit event die wij en alle gasten straks weer massaal op sociale media posten, kunnen jonge mensen prikkelen en ze inspireren om voor dit vak te kiezen. Daar willen we allemaal wel een steentje aan bijdragen want meer instroom kunnen we heel goed gebruiken en die begint met een goed en dynamisch imago van de branche. Aanmelden voor de Day at the Club kan met een mailtje aan support@nanawoodyandjohn.com    

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: