UITNODIGING

oktober 31, 2023

Om 2023 mooi af te sluiten en 2024 spectaculair te beginnen…

Terugkijken en vooruitzien!

Natuurlijk doen we dat het liefst op 31 december met vuurwerk en oliebollen maar die datum had iedereen al andere plannen 😜 dus hebben we ons feestje een maandje eerder gepland. We gaan terugkijken met Awards voor bijzondere prestaties en vooruitkijken met bijvoorbeeld de lancering van een uniek ‘goodwill’ project maar we gaan ook de nieuwste zonnebrillen lanceren, een paar geweldige campagnes aftrappen en de samenwerking met het Centrop nog meer vormgeven. Kortom, het worden een fantastische dag en avond en je bent van harte uitgenodigd!

De locatie

Wie er een vorige keer al bij was, weet hoe mooi en sfeervol de Harbour Club in Amsterdam-Oost is. Zeker in deze tijd van het jaar. Van de heerlijke espresso’s en cappuccino’s tot aan de uitgebreide lunches met verse vis of een perfecte burger, hier is het ontspannen genieten, bijpraten en plannen maken met collega’s en leveranciers terwijl je de nieuwste collecties bekijkt en geniet van alle inspiratie om je heen.

Datum 27 november

Het programma

Ontvangst vanaf 11.00 uur

Van 11.00 tot 12.00 uur KOFFIE & SPEEDDATES

Alle aanwezige merken geven een korte en beknopte impressie van hun collecties. Dwaal lekker rond tussen de presentaties, laat je verrassen door merken die je niet goed kent of misschien al een poosje niet meer gezien hebt en maak afspraken om later op de dag de hele collectie te bekijken.

Van 12.00 tot 18.00 uur

Bekijk de nieuwe collecties en de S/S 2024 zonnebrillen van topmerken als Cazal, AM Eyewear, Brett, Monoqool, Henry Jullien, Serengeti, Morel, Lunor, Tom Ford, Zegna, Web Eyewear, MaxMara, Etnia Barcelona, Marc O’Polo, Superdry, Titanflex, Persol en Miu Miu maak nieuwe plannen met ZEISS, HOYA, NIKON Lenswear en ESSILOR en laat je verrassen door bijzondere presentaties en performances…..

Van 12.00 tot 15.00 uur

Lekker lunchen in het speciaal daarvoor ingerichte gedeelte van het restaurant. Kies voor een smakelijk broodje of neem de tijd voor heerlijke verse sushi of een halve kreeft die je natuurlijk wegspoelt met een fijn glas wijn.

Van 18.00 tot 19.00 uur

Afsluitende borrel en aperitief voor het diner vol verrassingen ’s avonds 

Vanaf 19.00 uur

Feestelijk diner met bijzondere gasten, de bekendmaking van de BRILDRAGER VAN HET JAAR, Awards, de launch van een heel speciaal charity project, mode, muziek en nog veel meer…

Schrijf je nu in voor de Day & Night at the Club en beleef een dag en avond om nooit meer te vergeten! Mail naar support@nanawoodyandjohn.com

Be Sociable, Share!