Over Vision-Today

juni 18, 2010

Al sinds 2003 informeert Vision-Today Nederlandse en internationale bezoekers dagelijks over alle ontwikkelingen in de (inter)nationale optiekbranche. In de loop der tijd ontwikkelde de site zich meer en meer tot het persoonlijke blog van hoofdredacteur en uitgever Dick van der Niet. Niet zelden worden ontwikkelingen dan ook van een persoonlijk commentaar voorzien of worden branchebrede discussies over uiteenlopende onderwerpen op deze website gelanceerd en gevolgd.

Adverteren

Vision-Today biedt ruimschoots plek aan een selectief gezelschap adverteerders die hier in het juiste umfeld hun boodschap, innovaties en belangrijke ontwikkelingen, kunnen delen met een groeiend aantal geïnteresseerde en deskundige ondernemers in de optiekbranche. Voor meer informatie over adverteren kunt u altijd contact opnemen met Dick van der Niet: E notjustvision@gmail.com,  T 06 22994832.

Contact

Vision- Today is een uitgave van Not Just Vision dat onder andere ook verantwoordelijk is voor de uitgave van geprinte media zoals Vision- Today Printed.
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Dick van der Niet:
E notjustvision@gmail.com, T 06 22994832 of met Jorge Merino E jorge@notjustvision.com.

Be Sociable, Share!