Wie zien we maandag in Scheveningen?

juni 21, 2018

Post image for Wie zien we maandag in Scheveningen?

Vorig jaar was de RĒVO dealerdag aan het Blijburg strand in Amsterdam een groot succes. De aanwezige ambassadeurs waaronder Olympisch Kampioen Dorian van Rijsselberghe en de mannen van het Van Velsen Rally Sport Team die met RĒVO’s de Dakar Rally reden, hadden prachtige praktijkverhalen over de voordelen van de zonnebrillen. Met zulke verhalen wordt de verkoop in de winkel direct een stuk leuker en interessanter.

Aanstaande maandag belooft zo mogelijk nog beter te worden want dit keer vindt de RĒVO dealerdag plaats in het Finish Dorp van de Volvo Ocean Race, één dag nadat de boten er aangekomen zijn. Die laatste finish in deze heroïsche race om de wereld wordt sowieso een spektakel want maar liefst drie boten, waaronder Team Brunel, staan in punten gelijk en de laatste etappe van Göteborg naar Scheveningen gaat dus bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Natuurlijk is Team Brunel maandag bij de dealerdag net als veel andere RĒVO ambassadeurs en is er volop gelegenheid met ze van gedachten te wisselen. Beter en directer kan het niet. Bovendien krijgt iedereen een unieke kans de boot te bezichtigen. Kortom, het wordt een fantastische dag waar je als (potentiëel) RĒVO dealer bij moet zijn. Ben je zelf verhinderd, stuur dan een paar personeelsleden want dit soort kansen om op deze manier meer over een product dat je verkoopt, te leren, krijg je niet zo vaak! See you there!

2018-06-21-X1

2018-06-21-X2

2018-06-21-X3

2018-06-21-X4

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: