Voorlopige shortlist Day at the Beach

augustus 11, 2021

Post image for Voorlopige shortlist Day at the Beach

Tijdens de Day at the Beach op 30 augustus in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee, kunnen zelfstandige opticiens van ’s ochtends 10 tot ’s avonds 10 de nieuwe collecties van verschillende merken bekijken en inkopen en met de aanwezige glasleveranciers de nieuwste innovaties en aankomende campagnes bespreken. Lekker in het zonnetje en met een fijne cappuccino of espresso of een heerlijk drankje in de hand. Wie blijft om de zon in de zee te zien zinken, kan eind van de dag ook nog eens genieten van een heerlijke barbecue die door de deelnemende leveranciers wordt aangeboden. Al die leveranciers zijn trouwens partner van NanaWoody&John en onderschrijven de missie van het platform om de consument ook buiten de winkels meer en beter te informeren over de nieuwste brillen en zonnebrillen, contactlenzen en innovaties op het gebied van oogmetingen en brillenglazen met als doel meer traffic naar de winkels te genereren. Dat doen ze met online advertentiecampagnes op Facebook, Instagram en populaire websites zoals nu.nl, LINDA.nl, de Telegraaf.nl en tal van anderen. In de eerste helft van het jaar bereikten ze daarmee 2 miljoen consumenten die de advertenties maar liefst 7,5 miljoen keer zagen.

Nog niet ingeschreven? Doe het nu en ontdek als eerste de nieuwe collecties en innovaties van Cazal, AM Eyewear, Yellows Plus, Serengeti, Tom Ford, Web Eyewear, Zeiss, Essilor, Etnia Barcelona, Hoya, Seiko, Lunor, Rodenstock, Porsche Design, Silhouette, Henry Julliën, Brett Eyewear, Scotch & Soda, Jaguar en RĒVO.

Natuurlijk is er deze dag nog veel meer te beleven, praten we je ook graag bij over alle mogelijkheden om je winkel offline en online te promoten, leer je alles over de wenkbrauwentrends of laat je ze zelf even bijwerken en kan je intekenen voor een unieke en spraakmakende campagne van 1 van de leveranciers waarmee je als winkel kunt laten zien dat je oog hebt voor duurzaamheid en je steentje bij wilt dragen.  

Let op! Wel even vooraf hier aanmelden. Zomaar binnenlopen is deze dag geen optie!  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: