Van Fashion Week naar Day at the Beach

augustus 10, 2021

Post image for Van Fashion Week naar Day at the Beach

Ook zo genoten van de Olympische Spelen? Het blijft een uniek en bovenal inspirerend evenement. De prestaties van de sporters, de saamhorigheid, de teamspirit. Meer dan ooit bewezen de Olympische Spelen bij deze editie hun onschatbare waarde. Sport inspireert, verbroedert en brengt het beste in ons boven. Sneller, hoger, sterker en vooral samen. Ook nu weer waren de teams soms beter dan de individuele leden. Kijk maar naar de Nederlandse mannen op de 4 x 400 meter.

Talent alleen is nooit genoeg

Sport is een fantastische inspiratiebron ook voor onze dagelijkse zakelijke bezigheden. Bij mijn laatste team-training (voordat Corona dat soort meetings lastig maakte) was sport het uitgangspunt en de referentie voor de teamleden. Om goed te zijn moet je talent hebben, heel hard trainen, teleurstellingen verwerken en samenwerken. Dat geldt niet alleen voor sporters maar voor iedereen in iedere omstandigheid. Een eigenaar/baas is in feite een trainer die zijn team beter maakt door talent te herkennen en te (helpen) ontwikkelen. Allemaal dingen die zakelijk net zo relevant zijn als in de sport. Wie de beste wil zijn moet er veel voor (willen) doen. En samenwerken loont. Want samen kan je dingen die je alleen niet kunt.

Van Fashion Week tot Day at the Beach

Daarom werken we al sinds 2002 aan samenwerkingsverbanden in de optiek. Van Club BRILLANT met de focus op traditionele media en de HBA tot NanaWoody&John met de focus op online communicatie nu. En altijd met spraakmakende club events zoals de Club BRILLANT shows tijdens de Amsterdam Fashion Week, de Fête’s de la Vue in Grand Hotel Huis ter Duin en meer recent de NanaWoody&John Awards in de Amsterdamse Harbour Club. En nu het eindelijk weer mag de Day at the Beach in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal waar we 30 augustus het nuttige met het aangename verenigen.

Je kunt er nieuwe collecties bekijken en inkopen (alle aanwezige merken onderschrijven de missie van NanaWoody&John en investeren samen met ons in online advertentiecampagnes die de naamsbekendheid en doorverkoop van hun collecties stimuleren), gezellig bijkletsen onder het genot van een wijntje of een cocktail en eind van de dag genieten van een barbecue op het strand. Leuker kunnen we een ‘beurs’ niet maken.

Alle zelfstandige opticiens zijn welkom. Wel even vooraf hier aanmelden, zomaar even binnenlopen is deze dag geen optie!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: