WELKOM IN PARIJS

september 19, 2023

Om het voor jullie gemakkelijk te maken onze NanaWoody&John partners te vinden en omdat trendy restaurants misschien wel de beste bron van inspiratie zijn, zetten we de locaties van de stands op de beurs hier even op een rij én geven we wat tips voor andere plekken in Parijs die je niet mag missen! See you there!

OP DE BEURS

AM Eyewear: Australisch merk dat meestal een stapje voor is als het om trends gaat….perfect voor de jongere doelgroep die we ook zo graag in de winkel willen zien… (D041)

Marcolin: sterke merken met een grote naamsbekendheid zoals Tom Ford, MaxMara en sinds dit jaar ook mannenmerk Zegna…. (P072)

Morel: dynamisch Frans familiebedrijf met veel aandacht voor duurzaamheid en een collectie die varieert van mooie basics tot remakes van bestsellers uit de rijke geschiedenis van dit merk… (E254)

Barton Perreira: Amerikaanse luxe en tegenwoordig gerepresenteerd door Marcolin… (073)

Nikon: een perfecte reputatie bij iedereen die weleens iets met fotografie gedaan heeft en dan is de link met brillenglazen natuurlijk snel gemaakt… (L077)

Brett Eyewear: het Franse merk voor mannen dat als geen ander stoer en elegant met elkaar verbindt…

Cazal: dit jaar viert de wereld dat hiphop 50 jaar geleden ontstond en dat laat Cazal natuurlijk niet zomaar voorbijgaan… (E228)

Minamoto: schitterend minimalistisch Japans design voor een collectie met louter modern classics… (L090)

De Rigo Vision: sinds kort de leverancier van Porsche Design en Rodenstock maar natuurlijk ook het bedrijf achter merken als Chopard, Phillipp Plein, Zadig & Voltaire, Roberto Cavalli en vele anderen… (L078)

EssilorLuxottica: de nieuwste generatie Varilux glazen en een keur aan bekende merken zoals Ray-Ban, Oakley, Prada, Persol en tal van anderen.. (L077)

Etnia Barcelona: de Spaanse brillenmakers zijn terug van weggeweest omdat ze de vele leuke contacten op de beurs toch niet willen missen… (E202)

HOYA Vision: Japanse perfectie met bewezen kwaliteit en een vaste waarde in de Nederlandse en internationale optiekwereld.. (L066)

Lunor: Duitse kwaliteit vertaalt in moderne klassiekers die in geen enkele optiekzaak mogen ontbreken.. (E041)

Marchon: van Calvin Klein en Nike tot exclusieve modemerken als Victoria Beckham en Paul Smith in een stand die vorig jaar een Award kreeg voor het duurzame ontwerp…. (M052)

Masunaga: Japanse perfectie in optima forma met die typisch Japanse aandacht voor details en afwerking… (F076)

Menrad: een echte partner met naast mooie collecties zoals Scotch & Soda en Jaguar ook veel aandacht voor marketing en actieve support voor de doorverkoop in de winkels… (H032)

Safilo: een mooie mix van eigen labels zoals Carrera, modelicenties zoals Isabel Marant en samenwerkingen met iconen als David Beckham… (L057)

Serengeti: beroemd en geliefd bij heel veel zonnebrillenfans en met sinds kort ook een monturencollectie met natuurlijk prachtige bijpassende clip-ons met de fameuze Serengeti glazen… (H048)  

Be Sociable, Share!