Meedoen met NanaWoody&John?!

november 26, 2021

Voor zelfstandige opticiens

NanaWoody&John heeft zich ontwikkeld tot een innovatieve partner op het gebied van online communicatie. We begrijpen als geen ander de uitdagingen van deze tijd, weten wat de consument wil en waar je hem of haar kunt vinden en hebben een heldere visie op hoe je als winkel het beste kunt communiceren.

Dat begint al bij je website waar de consument van nu geen ellenlange (door SEO gedicteerde) kulverhalen wil lezen maar wel graag wil zien wat je nu precies verkoopt. Daarom ontwikkelden we een online showroom die inmiddels bij steeds meer toonaangevende winkels op de website staat.

Met die showroom kan je vervolgens aan het werk omdat het de ideale tool is om meer klanten te verleiden tot een bezoek aan je winkel. Dat hoef je zelfs niet eens zelf te doen, dat doen wij graag voor je zodat er continuïteit in zit en je er zelf geen omkijken naar hebt.

Naast die kern activiteiten zorgen we natuurlijk wekelijks voor inspirerende content en organiseren we regelmatig de leukste en meest inspirerende feestjes zoals de Day at the Beach van afgelopen zomer en de aankomende Day at the Club in de exclusieve Harbour Club in Amsterdam.

Voor de leveranciers/merken

Meedoen met NanaWoody&John betekent dat we je merk niet alleen in de showroom op de NanaWoody&John website tonen en daar je verkoopadressen in Nederland en desgewenst andere landen (bv België) aan koppelen maar ook dat we je meenemen in onze advertentiecampagnes.

Bovendien maken we je collectie zichtbaar op de websites van een groeiend aantal toonaangevende opticiens die aangesloten zijn bij NanaWoody&John. Dat is een mooie service aan die klanten en een fijne en tastbare bijdrage aan de samenwerking.

Omdat je collectie en verkoopadressen op een mooie en overzichtelijke manier online staan, kan je samen met ons voor een verrassend bescheiden budget ook eigen campagnes ontwikkelen en zo de doorverkoop stimuleren en activeren. En last but not least heb je als partner altijd de mogelijkheid te participeren in onze events zoals afgelopen zomer op het strand en eind januari in de Harbour Club in Amsterdam.

Wil je meer weten?

Stuur ons een mail (support@nanawoodyandjohn.com) en we maken graag een afspraak zodat we je alles kunnen laten zien en vertellen!

Be Sociable, Share!