Je bent uitgenodigd voor…

januari 24, 2022

Mede namens alle bedrijven en merken die participeren in NanaWoody&John nodigen we alle zelfstandige opticiens graag uit voor

Waar kunnen onze partnermerken hun nieuwe monturen en zonnebrillen beter laten zien en waar kan je beter inkopen dan in de luxe en exclusieve ambiance van de Amsterdamse Harbour Club?!

Bespreek de nieuwste innovaties met je glasleverancier onder het genot van een perfecte espresso, cappuccino of latte, geniet ’s middags met je team van een heerlijke cocktail of praat gezellig bij met collega’s tijdens een luxe lunch in een van de beste restaurants van Amsterdam.

En laat je verrassen en inspireren door alles wat we verder nog bedacht hebben om van deze dag weer een echt feestje te maken.

Net als bij de zomer editie op het strand in Bloemendaal is dit een besloten event waarvoor je je vooraf moet aanmelden.


Zin om te komen?
Stuur een mailtje naar support@nanawoodyandjohn.com om je aan te melden en vermeld met hoeveel personen je verwacht te komen.
Wij sturen je dan per ommegaande een mail met alle details!

Groet en tot maandag 31 januari

Mocht je zondagavond al willen komen of maandagavond in de stad willen blijven dan hebben we een perfecte hoteldeal voor je geregeld. In het spiksplinternieuwe NIU Hotel direct naast de Harbour Club kan je van zondag op maandag of van maandag op dinsdag een 2-persoonskamer inclusief ontbijt boeken.

Reserveren kan met een mailtje aan e.nieuwenhof@the.niu-hotels.com onder vermelding van
Harbour Club 31.01.22

Be Sociable, Share!