NUVO en NanaWoody&John werken samen aan informatie en consumentenvertrouwen

mei 12, 2020

Post image for NUVO en NanaWoody&John werken samen aan informatie en consumentenvertrouwen

Sinds gisteren mogen opticiens weer alle werkzaamheden uitvoeren inclusief oogmetingen, contactlensaanpassingen en –controles. Nu komt het erop aan de consument optimaal te informeren en het consumentenvertrouwen te versterken. Vanzelfsprekend wordt iedereen geacht de richtlijnen in het Sectorplan op te volgen en veilig en verantwoord winkelen te garanderen maar overdrijf niet. Een nieuwe bril of zonnebril kopen moeten wel leuk blijven en een overdreven nadruk op de veiligheid of excessief gebruik van mondmaskers en zelfs space-achtige gezichtsbeschermers dragen daar niet aan bij.

Klik hier voor alle opties

NUVO en NanaWoody&John doen er alles aan om de consument te informeren en hebben voor de winkels een reeks aan communicatiematerialen ontworpen en beschikbaar gesteld. 

Tegelijkertijd worden de landelijke media geïnformeerd door middel van persberichten en worden influencers ingezet om te laten zien dat een bezoek aan de opticien gewoon weer kan.

De blogs op de website van NanaWoody&John worden uiteraard gedeeld op de sociale media van het platform en daar actief gepromoot waardoor ze honderdduizenden consumenten bereiken. Veel opticiens delen deze blogs ook nog eens op hun eigen pagina’s zodat het bereik nog vergroot wordt. Ook de komende tijd zullen we op NanaWoody&John dat soort blogs blijven posten en uiteraard delen we op sociale media alle posts van influencers waarmee we samenwerken. Stay tuned!    

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: