NanaWoody&John en Orange Babies samen tegen HIV in Afrika

januari 5, 2024

Post image for NanaWoody&John en Orange Babies samen tegen HIV in Afrika

Het Amsterdamse Orange Babies werd 25 jaar geleden opgericht door Baba Sylla en twee vrienden met als doel te voorkomen dat moeders met HIV in Zuid-Afrika hun ongeboren kinderen ook zouden besmetten. Sindsdien zijn dankzij voorlichting, medicatie en zorg bijna 600.000 kinderen gezond ter wereld gekomen maar de strijd is helaas nog lang niet gestreden en er is nog veel werk te doen. Orange Babies heeft als slogan ‘creative in beating HIV’ en maakt dat ook waar met heel veel originele en creatieve projecten waarmee het geld ophaalt om al het werk te kunnen doen. Met de komst van Fiona Hering als directeur heeft die creativiteit sinds vorig jaar weer een nieuwe impuls gekregen.

NanaWoody&John voelt zich daardoor aangesproken en heeft het initiatief genomen om samen met de aangesloten winkels en bedrijven een bijdrage te leveren aan een heel concreet project van Orange Babies: een nieuwe mobiele kliniek in Limpopo in het uiterste noorden van Zuid-Afrika omdat de huidige die twaalf jaar dienst gedaan heeft, nu echt op zijn laatste benen loopt.

Deze week is het project officieel gestart bij Max voor Ogen in Schagen dat van iedere bril die er deze maand verkocht wordt een mooi bedrag aan Orange Babies doneert. Voor die officiële start was Fiona Hering zelf naar Schagen gekomen om een mooie nieuwe bril te kopen. Dat werden er direct twee natuurlijk. Een schitterend zwart montuur met lage veeraanzet van Cazal en een prachtig elegant oversized model van Linda Farrow. Beide straks als ze klaar zijn natuurlijk met de beste glazen van HOYA.

Deze actiemaand bij Max voor Ogen is het begin van nog veel meer mooie acties van leveranciers en winkels waarover we je dit jaar graag op de hoogte houden. Wil je ook een bijdrage leveren dan kan dat al gewoon met een zelfgekozen bijdrage via deze link naar de website van Orange Babies. Vermeld dan bij ‘opmerking’ wel even ‘NanaWoody&John’ zodat het geld in het juiste potje terechtkomt. Wil je met je merk of winkel een leuke actie doen dan denken we bij NanaWoody&John en Orange Babies graag met je mee en creëren we met plezier en zonder kosten graag alle publiciteit voor bijvoorbeeld je sociale media of andere uitingen. 

    

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: