Mis deze sfeervolle en inspirerende dag speciaal voor de verkopers in de branche niet!

november 7, 2023

Post image for Mis deze sfeervolle en inspirerende dag speciaal voor de verkopers in de branche niet!

We hebben het OVN Congres en het NCC voor optometristen en contactlensspecialisten. We hebben de OPTI, SILMO, MIDO en BOLD voor de inkopers en we hebben de NanaWoody&John Days at the Club en de Beach voor de verkopers in de branche. Die laatsten zijn in mijn ogen heel belangrijk maar vreemd genoeg wordt er in onze branche weinig voor ze georganiseerd. De focus ligt meestal op de techniek en de inkoop en nog altijd maar heel weinig op alles waar we bij de verkoop ons voordeel mee zouden kunnen doen. Kennis van mode en lifestyle bijvoorbeeld, trends, verkooptechnieken, hospitality, influencermarketing, het optimaal benutten van acties van de leveranciers en nog veel meer.

Het komt allemaal terug op de NanaWoody&John Day at the Club op 27 november in de inspirerende omgeving van de Amsterdamse Harbour Club.

NanaWoody&John en alle leveranciers gaan je daar verrassen door niet alleen de nieuwe collecties te laten zien maar vooral heel veel te vertellen over allerlei aspecten die je bij de verkoop kunt gebruiken. Zo hoor je van een PR bureau hoe zij naar de trends kijken en waarom en hoe en welke (zonne)brillen er in de bladen terecht komen en door influencers gedragen worden.

We laten je letterlijk zien hoe je het maximale uit acties van bijvoorbeeld Cazal en Serengeti kunt halen en hebben heel veel aandacht voor de remake van de gouden Lunor bril waar Steve Jobs zo’n fan van was en hoe je zo’n gouden bril optimaal voor je kunt laten werken.

En wat moeten we doen om ook een jongere doelgroep te bereiken of hoe maak je de winkel voor Kerst zo sfeervol dat de hele stad of het dorp erover praat? De Harbour Club zelf laat zien hoe je dat doet en is ook bij uitstek geschikt om sfeervolle foto’s voor de decembermaand op je eigen sociale media te maken. Dat kunnen selfies zijn maar ook foto’s van onze modellen die je mag fotograferen met de nieuwste collecties die die dag toch allemaal in huis zijn.

Het is maar een greep uit alles wat je die dag in de Harbour Club kunt zien en meemaken dus wie beleving, verkoop en toegevoegde waarde net zo belangrijk vindt als innovaties in technologie en oogzorg, zet deze dag en avond in de agenda en meldt zich vandaag nog aan met een mailtje aan support@nanawoodyandjohn.com. Alle zelfstandige opticiens en hun medewerkers zijn van harte welkom. Klik hier voor het voorlopige programma!        

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: