Essilor verrast met spraakmakende (fashion)show!

februari 1, 2018

Post image for Essilor verrast met spraakmakende (fashion)show!

Afgelopen maandagavond showde Essilor in Amsterdam de nieuwste (zonne)brillenglazen en introduceerde het BOLON Eyewear in Nederland.

Dat deed het door de brillenglazen én de BOLON (zonne)brillen te combineren met de nieuwste collecties van drie Nederlandse ontwerpers: Jan Boelo, Hedwig Vervoort en Bastiaan van Schaik. De productie van de show was in handen van Not Just Vision dat als vanouds nauw samenwerkte met Bastiaan van Schaik. De locatie was al even bijzonder en origineel als de show zelf. Gekozen was voor het beroemde Chinese restaurant Sea Palace waar ruim 300 gasten genoten van een heerlijk diner en tussen de gangen door de modellen aan zich voorbij zagen trekken.

De drie collecties waren met zorg gekozen. De edgy statements van de piepjonge Hedwig Vervoort die in haar transparante ontwerpen geen enkel verschil maakt tussen man en vrouw, de zakelijke looks van Bastiaan van Schaik’s eigen BVS collectie waarvoor hij bovendien heel actueel plus-size modellen geboekt had en uiteindelijk de stoere rock ’n roll designs van Jan Boelo. Haarstylisten van Rob Peetoom en make-up artists van Ellis Faas maakten het plaatje compleet en dj’s Noah en Milan zorgden voor de juiste tunes.

Onder de gasten behalve opticiens ook celebrities als zangeres Maan en model en fotograaf Kim Feenstra en veel modejournalisten, stylisten en social influencers. Er zijn professionele foto’s en films gemaakt en Libelle TV heeft een paar mooie items opgenomen. Bovendien zijn deze avond met verschillende media afspraken gemaakt voor allerlei branche-gerelateerde artikelen over verschillende actuele zaken.

Alle bij NanaWoody&John aangesloten opticiens hebben sowieso al de nodige content voor hun eigen social media ontvangen zodat er ook lokaal mooie publiciteit gegenereerd kan worden. Op de website van NanaWoody&John zelf staat een eerste blog over dit fantastische event (dat uiteraard op de Facebook pagina gedeeld is) waar de pers weer eens kon ervaren dat het in de optiek natuurlijk niet alleen om prijs, kortingen, een gratis tweede bril en meer van dat soort onzin gaat. De zelfstandige opticiens zijn alive and kicking en dankzij dit soort avonden laten ze ook van zich horen (en zien).

Later op NanaWoody&John nog veel meer over de shows, de collecties van de drie ontwerpers, de brillenglazentrends en de prachtige BOLON Eyewear collectie dus stay tuned en vooral ‘like & share’ want samen hebben alle zelfstandige opticiens een enorm bereik dat we nog veel te weinig benutten.

2018-02-01-XT1

 

2018-02-01-XT2

2018-02-01-XT4

2018-02-01-XT3b

 

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: