Een winkel in stijl

februari 14, 2018

Post image for Een winkel in stijl

Wie topproducten en -diensten verkoopt doet dat bij voorkeur ook in stijl en in een omgeving en sfeer die bij die producten en diensten past. Andersom is ook waar. Wie in een huis, tuin en keukenwinkel de hoofdprijs rekent, is niet geloofwaardig. Boek een tafel bij Jonnie Boer in Zwolle of wandel eens door de Bijenkorf in Amsterdam en vergelijk dat met een fastfood restaurant of met bijvoorbeeld de HEMA. Natuurlijk is er verschil en dat verschil is belangrijk en vormt als het goed is een stukje meerwaarde die de klant op prijs stelt. Dat gaat overigens natuurlijk veel verder dan alleen de inrichting. Sfeer, productpresentatie, een echte en met liefde bereidde espresso, cappuccino of latte macchiato, de zorg en de aandacht spelen stuk voor stuk een belangrijke rol.

Gelukkig zijn er de afgelopen jaren en ook recent weer een aantal optiekzaken prachtig verbouwd of nieuw geopend. Ieder in hun eigen stijl vormen ze een passend visitekaartje voor de zelfstandige opticien die zich in alle opzichten onderscheidt van het grootwinkelbedrijf. Afgelopen jaar nomineerden we 10 winkels voor de NanaWoody&John Best Store Design Award die uiteindelijk door jochem, voor ogen gewonnen werd. Het totaal plaatje van die genomineerde winkels laat zien hoe de zelfstandige opticiens evolueren en dat zal dit jaar niet anders zijn.

We zijn alweer druk bezig met de nominaties voor de Awards voor dit jaar die begin april uitgereikt worden en verheugen ons al weer op de publiciteit die we er, samen met die winkels, mee gaan genereren want er zijn weer geweldige onderscheidende winkels, groot en klein, bijgekomen.

Onderstaand de 10 genomineerden van vorig jaar. Binnenkort meer over de nominaties voor dit jaar!

2018-02-14-XT

 

1. DE HAAS OPTIEK in ’s Hertogenbosch
http://bit.ly/NWJ-Aawards-DeHaasOptiek 

2. DIJCK2 in Delft
http://bit.ly/NWJ-Awards-Dijck2

3. GREVING & GREVING in Emmen
http://bit.ly/NWJ-Awards-Greving

4. IRIS Optiek Den Haag
http://bit.ly/NWJ-Awards-IrisOptiek

5. JOCHEM VOOR OGEN in Zwolle
http://bit.ly/NWJ-Awards-JochemVoorOgen

6. KOOL by KOOL in Rotterdam
http://bit.ly/NWJ-Awards-KoolOptiek

7. KRUYTZER OPTIEK & OPTOMETRIE in Horst
http://bit.ly/NWJ-Awards-KruytzerOptiek

8. SPEX IN THE CITY in Alphen aan den Rijn
http://bit.ly/NWJ-Awards-SpexInTheCity

9. VAN DER HAM OPTOMETRISTEN in Oud-Beijerland
http://bit.ly/NWJ-Awards-VanDerHam

10. VAN WELY OPTIEK in Boxmeer
http://bit.ly/NWJ-Awards-VanWely

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: