Deze merken ontvangen je 31 januari graag in de Harbour Club

december 20, 2021

Post image for Deze merken ontvangen je 31 januari graag in de Harbour Club

De merken die tijdens de Day at the Club op 31 januari in de Harbour Club in Amsterdam hun nieuwe collecties en innovaties laten zien, zijn grotendeels bekend. Er kunnen er nog een paar bijkomen maar deze merken gaan er zeker zijn. Het belooft weer een mooie en inspirerende dag te worden waar je niet alleen nieuwe collecties kunt bekijken en inkopen maar ook volop de gelegenheid hebt om met iedereen te overleggen, ideeën uit te wisselen en, niet in de laatste plaats, de al geplande campagnes voor het komende (voor)jaar te bespreken. Dat doe je met een echte espresso of een vers gemaakte cappuccino aan de bar, met een lekker drankje aan tafel bij de leveranciers of gezellig tijdens een exclusieve lunch in dit fantastische restaurant.

Het is natuurlijk even afwachten welke regels er tegen die tijd gelden maar we gaan ervan uit dat we om 09.00 uur kunnen beginnen en door mogen gaan tot in ieder geval 17.00 uur. Precies zoals het de afgelopen weken het geval was. Als er tegen die tijd weer meer mogelijk is, plakken we er natuurlijk graag een paar uur langer aan vast.   

Het is de missie van NanaWoody&John om meer en beter te communiceren met de consument en we hebben een uniek platform ontwikkeld om dat te doen. Tijdens de Day at the Beach zullen we dan ook uitgebreid laten zien welke campagnes er gepland zijn en hoe je daar als zelfstandige opticien van profiteert. Verwacht naast een zeer grote algemene campagne met verschillende merken die we online linken aan de bij NanaWoody&John aangesloten opticiens ook een aantal interessante promoties met toffe calls to action van verschillende leveranciers.

De banner op deze website houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen en heb je je nog niet ingeschreven, doe het dan vandaag nog met een mailtje aan support@nanawoodyandjohn.com.

Tot 3 januari kan je ook nog gebruik maken van het aanbod van het NIU Hotel direct naast de Harbour Club waar je van zondag op maandag voor slechts 79 euro een kamer kunt boeken. Gezellig op zondagavond want er zijn al veel kamers geboekt en wel zo relaxed op maandagochtend waar je na het ontbijt in een paar stappen in de Harbour Club bent.       

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: