De BOLD beurs in Utrecht groter en completer dan ooit

januari 3, 2023

Post image for De BOLD beurs in Utrecht groter en completer dan ooit

Opticiens kunnen deze eerste weken van het jaar kiezen uit maar liefst 3 beurzen waar ze zich kunnen oriënteren, kunnen inkopen en zich laten inspireren. Als vanouds maar wel voor het eerst in jaren, trapt de OPTI in München van 13 tot en met 15 januari af en is de MIDO begin februari in Milaan de laatste kans voor de Vision Expo West half maart in New York.

Maar tussen de OPTI en de MIDO kan iedereen op 29 en 30 januari naar de BOLD beurs in Utrecht die groter en inspirerender is dan ooit. Niet alleen zijn er meer dan 200 merken, ook de samenwerking met NanaWoody&John dat er voor het eerst een eigen lounge inricht, belooft het nodige spektakel. Na eerdere events op het strand van Bloemendaal en in de Amsterdamse Harbour Club gaan de bij NanaWoody&John aangesloten merken diezelfde ontspannen sfeer nu tijdens de BOLD creëren. Dus geen eigen stands maar 1 grote gezellige lounge waar de verschillende merken allemaal een plek hebben maar waar ook volop gelegenheid is voor socializen met een heerlijke espresso, cappuccino of latte en later op de dag met een wijntje of een vers gemaakte cocktail.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de uiteindelijke invulling maar zeker is in ieder geval dat er het nodige te zien en te doen zal zijn zodat het voor ondernemers en medewerkers meer dan ooit de moeite is om een bezoek aan dit event in de agenda te zetten. Er is gewoon geen betere manier om het jaar te beginnen en met z’n allen een goede start te maken. See you there!!    

      

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: