CooperVision lanceert nieuwe merkidentiteit

mei 20, 2011

Post image for CooperVision lanceert nieuwe merkidentiteit

CooperVision lanceert een nieuwe merkpositionering en visuele identiteit die een beter beeld geven van de organisatie en een scherper onderscheid aanbrengen met de grootste concurrenten.

“Dankzij ons partnership met oogzorgspecialisten was 2010 een uitstekend jaar”, aldus John Weber, CEO van CooperVision. “Door overnames wereldwijd en een recordgroei in de productlijnen Biofinity en Avaira zijn wij uitgegroeid tot een volledig nieuw bedrijf. Wij zijn niet langer het CooperVision van een paar jaar geleden”.

“Wij zijn ons ervan bewust dat geen twee ogen, geen twee contactlensdragers en geen twee dagen hetzelfde zijn. Daarom gaan wij anders te werk bij het ontwikkelen en produceren van onze lenzen net als met de samenwerking met onze klanten. Wij luisteren naar de behoeften van de contactlensspecialisten en werken nauw met ze samen om innovatieve oplossingen te vinden om aan deze behoeften te voldoen”

De nieuwe merkbelofte van CooperVision aan haar klanten moet ook worden gezien als een soort gedragscode voor de medewerkers van het bedrijf. CooperVision belooft lenzen van wereldklasse die aan zoveel mogelijk behoeften voldoen. Verder mogen ze erop rekenen dat het bedrijf snel, flexibel en vaardig te werk gaat. Met de nieuwe visuele identiteit onderscheidt CooperVision zich ook van de concurrentie.
Het levendige kleurenspectrum en het vloeiende design verwijzen naar een levendige, immer veranderende wereld en benadrukken de overtuiging van CooperVision dat geen twee mensen hetzelfde zien.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: