Een eerste impressie van de sfeer op de NanaWoody&John Summer Party

juni 6, 2023

Post image for Een eerste impressie van de sfeer op de NanaWoody&John Summer Party

Een feestje met een modeshow en een barbecue op het strand in Nederland is altijd een beetje spannend maar de weergoden waren ons goed gezind. Hoewel het niet superwarm was en het windje soms best fris, scheen de zon de hele dag uitbundig en zorgde de gezelligheid voor de rest. Later deze week natuurlijk de officiële foto’s en een geweldige video van de show (we hebben een eerste versie al gezien). Nu vast een impressie van de sfeer. Er werden (zonne)brillen bekeken en gekocht, er werd heel wat afgepraat en bijgepraat, er werd uitgebreid geluncht, er werd gedanst, er werd met een heerlijk drankje genoten van de zon, de modeshow en aan het eind van de dag van de barbecue en een geweldig dessertbuffet.

De optiekbranche liet zich van zijn beste kant zien en als we jonge mensen willen interesseren om voor de optiek te kiezen dan moeten we meer van dit soort leuke events organiseren en de beelden ervan massaal via sociale media verspreiden. Daar waren alle aanwezigen het wel over eens. Meerdere gasten vertelden me dat ze foto’s naar hun kinderen gestuurd hadden en dat de reactie onveranderd ‘cool’ was. Want ja, de optiek kan ook heel cool zijn want we verkopen de belangrijkste modeaccessoires voor zowel mannen als vrouwen! We moeten het alleen vaker laten zien!   

Feestjes als dit zijn natuurlijk niet gratis en het is fijn dat onze NanaWoody&John partnermerken altijd bereid zijn een bijdrage te leveren zodat we dit kunnen doen. Dit keer waren dat Cazal, AM Eyewear, Etnia Barcelona, Marcolin met Tom Ford, Barton Perreira, MaxMara, Zegna en Web Eyewear, Charmant met Minamoto, Rodenstock met Rodenstock en Porsche Design, EssilorLuxottica met Nikon, Prada en Persol, HOYA, Odé met Brett, Henry Jullien en Monoqool en Menrad met Jaguar en Scotch & Soda. En last but not least ook het CENTROP dat zich deze keer bij deze merken aansloot en dit feestje mede mogelijk maakte.

Zoals altijd vertellen foto’s het verhaal het beste.
Klik hier voor een eerste impressie van de sfeer.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: