Wat een fantastische start van het jaar

januari 3, 2018

Post image for Wat een fantastische start van het jaar

Een mooie afsluiting en een prachtig en stimulerend begin van dit nieuwe jaar. Zo mogen we deze aflevering van Libelle TV wel noemen. Tijdens de eerste NanaWoody&John Persdag in The Hoxton in Amsterdam namen we met Bastiaan van Schaik een tof item over de brillentrends op voor dit meest bekeken online channel van Nederland dat niet voor niets vorig jaar de felbegeerde Mercur voor beste magazinemerk kreeg.

2018-01-03-X0

Het toont aan dat we met NanaWoody&John op de goede weg zijn en daar zijn we heel blij mee. Net als met de honderden blogs die we dit jaar geschreven hebben, de meer dan duizend posts op Facebook en Instagram waar we de 10K volgers naderen, de honderden Daily Shots of News die de aangesloten opticiens als content voor hun eigen sociale media pagina’s gebruiken, de samenwerking met Models in Paris en de prachtige editorial van topfotograaf Justino Esteves, de publicaties in het Algemeen Dagblad en JFK magazine, het  zintuigenfilmpje dat we dankzij de support van Essilor konden maken en dat door zo veel opticiens gedeeld en tienduizenden keren bekeken is, de geweldige uitreiking van de NanaWoody&John Awards, 2 inspirerende magazines die door de aangesloten opticiens aan hun klanten meegegeven worden en de samenwerking met steeds meer mooie merken en toonaangevende opticiens.

2018-01-03-X1

Kortom, we kijken terug op een succesvol jaar waarin we veel geleerd hebben en als platform gegroeid zijn en veel meer mensen bereikt hebben. Maar we zijn er nog lang niet. We willen de consument laten zien dat het in de optiek om hele andere dingen dan alleen prijs en schreeuwerige aanbiedingen behoort te gaan en dat we op alle gebieden veel te vertellen hebben. Nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van oogzorg, gezondheid en technologie maar ook mode en trends. Er is enorm veel te vertellen en om onderwerpen zitten we nooit verlegen. Communicatie is voor een merk of een winkel een essentiële voorwaarde voor succes geworden en we willen daarom niet alleen zelf zoveel mogelijk publiciteit genereren maar vooral ook zo veel mogelijk zelfstandige opticiens kwalitatief hoogwaardige content aanbieden en ze inspireren hun communicatie te verbeteren en te intensiveren.

Komend jaar gaan we heel veel aandacht besteden aan de review-optie op de NanaWoody&John website simpelweg omdat consumenten zich online oriënteren en daarbij vaak op reviews afgaan. Ook op het gebied van meer interactie met onze volgers liggen een paar mooie plannen klaar. We gaan de samenwerking met andere media een boost geven zodat we ook op die manier nog meer mensen bereiken en natuurlijk zijn we al druk aan de slag met de NanaWoody&John Awards en het Awards Gala dat dit jaar nog groter en leuker belooft te worden dan het afgelopen jaar.

Voor nu liggen we op schema en hoe meer merken en winkels meedoen hoe sneller we onze doelstellingen kunnen realiseren. Dus doe je nog niet mee maar staan we wel op je bucketlist voor 2018, wil je graag meer over NanaWoody&John weten of je gewoon aanmelden? Stuur dan even een mailtje naar support@nanawoodyandjohn.com

2018-01-03-X2

 

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: