Start van het zomerseizoen krijgt vorm

maart 31, 2016

Post image for Start van het zomerseizoen krijgt vorm

In de optiek lijken de seizoenen soms naadloos in elkaar over te lopen. Waar in bijvoorbeeld de mode de collecties compleet vervangen worden en de winkels er alleen daardoor al weer anders uitzien, wordt bij veel opticiens in deze tijd van het jaar de zonnebrillencollectie aangevuld en dat is het dan wel. Maar niet als het aan NanaWoody&John ligt.
16-03-31-Xtr4

Dit platform voor de zelfstandige opticien benut iedere kans om publiciteit voor de zelfstandige optiekondernemers en de onderscheidende producten en diensten die zij verkopen, te maken. Dat doet het via de eigen website, Facebook, Instagram en Youtube pagina’s maar ook door de aangesloten opticiens dagelijks van nieuw en actueel materiaal voor hun websites, sociale media en print-uitingen te voorzien. Bovendien publiceert het twee keer per een jaar een “gids” met alle trends voor de komende seizoenen. De gedrukte Summer Guide met alle zonnebrillentrends wordt zondag 10 april geïntroduceerd op de eerste zomer party van het jaar in Amsterdam. Voor die gelegenheid zijn pers, bloggers, social influencers en natuurlijk de aangesloten opticiens en hun medewerkers en alle leveranciers die bij het platform betrokken zijn, uitgenodigd. Niet alleen de NanaWoody&John Summer Guide wordt er gelanceerd. Er is ook een LENSBAR met alle coole zonneglazen van dit seizoen, er kunnen volop zonnebrillen van veel trendy merken gepast worden, er is een live fotoshoot, aandacht voor de Goed voor Ogen Week die in mei weer gehouden zal worden, toffe muziek, nog een paar verrassingen en natuurlijk volop zomerdrankjes en food! Dit keer gaat het zomer- en zonnebrillenseizoen dus met het nodige tromgeroffel van start en zo hoort het ook.

De nieuwe collecties zijn weer fantastisch en liggen in de winkels, het weer wordt met de dag mooier en consumenten moeten geïnspireerd worden om een nieuwe (zonne)bril te kopen! Zelfstandige opticien en nog niet aangesloten bij NanaWoody&John? Stuur vandaag nog een mailtje naar support@nanawoodyandjohn.com voor meer informatie of meld je direct aan en ontvang per ommegaande de uitnodiging voor de party op 10 april!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: