Zonneglazen promotie van HOC

april 12, 2016

Dit voorjaar combineert HOC het zonneglazen programma met een aantrekkelijke set van print en digitale materialen voor de communicatie met uw consumenten. De nieuwe winkelmaterialen hebben een zonnig en stijlvol design.

HOC-APR-RDe materialen kunnen zoals gewoonlijk ook op maat worden ontwikkeld, want optimaal communiceren met uw consumenten werkt het beste met uw aanbieding, logo en/of naam. Voor vragen kunt u terecht bij HOC marketing.

Het HOC zonneglazen programma biedt volop keuze voor uw consumenten, zoals de Mirror spiegelcoatings in 5 trendy kleuren, Polaroid of Xperio polariserend, Nova Sport voor sportbrillen en de beschermende Solaire UV multicoating. Orgazon in diameter 80mm en dégradé in twee uitvoeringen, 85-15% en 75-0%. Alle opties staan vermeld in de tab zonneglazen in de HOC catalogus, de netto inkoopprijzen in het inkoopboekje.

Polaroid, experience life without glare!

Polaroid is al vele jaren het bekendste merk voor polariserende zonneglazen. HOC heeft ook in 2016 de exclusiviteit voor de distributie van de Polaroid zonneglazen op sterkte. U kunt Polaroid exclusief bij HOC bestellen met de aantrekkelijke netto inkoopprijzen.

Zonneglazen met Solaire UV bieden tot 50x méér UV-bescherming

HOC zonneglazen met een Solaire UV multicoating op de achterzijde van het zonneglas beschermen de consument tot 50 keer méér tegen directe én reflecterende UV-straling. Dit volgens de internationaal erkende E-SPF Eye Sun Protection Factor.

Wilt u de meer informatie over de zonnebril op sterkte promotie van HOC, mail dan naar marketing@hocsite.com of kijk op www.hocsite.com en bestel direct uw point-of-sale materialen in de marketing webshop.

HOC-logo

Be Sociable, Share!