ZEISS DriveSafe online campagne

januari 5, 2016

  • Wat gaan we doen?
Om het merk ZEISS en in het bijzonder ZEISS DriveSafe te ondersteunen, gaan wij op zoek naar ‘testrijders’ voor ZEISS DriveSafe brillenglazen.

  • Hoe werkt de campagne?
Consumenten krijgen de kans om een paar ZEISS DriveSafe brillenglazen te winnen.
Op de campagne website www.zeiss.nl/drivesafe kunnen consumenten zich registreren als ’testrijder’ en maken kans op een paar gratis ZEISS DriveSafe brillenglazen.

  • Dealer search
Op de campagne website is de dealer search van extra belang. Op de dealer search van DriveSafe staanalléén door ons geselecteerde ZEISS DriveSafe dealers.

  • Winnaars
Per maand selecteren wij 5 winnaars. Deze winnaars mogen bij een van de ZEISS dealers een voucher inwisselen voor een paar glazen.
De voorwaarde is wel dat zij daar een montuur bij aanschaffen. Wij stellen u vooraf op de hoogte als er een winnaar bij u langskomt om zijn of haar prijs te verzilveren.

  • Verliezers
Om zoveel mogelijk traffic naar uw winkel te creëren, laten we de verliezers niet met lege handen staan. Ter introductie van ZEISS DriveSafe krijgen de verliezers per e-mail een aanbod van 25% korting op een paar ZEISS DriveSafe Brillenglazen. De consument dient de e-mail uitgeprint mee te nemen naar uw winkel om gebruik te maken van dit aanbod.
Uiteraard biedt ZEISS u ook 25% extra korting op de inkoop van de DriveSafe brillenglazen voor deze ’verliezers’. Wij verzoeken u de e-mail van de consument samen met de pakbon retour te sturen.
Wij zorgen dan voor de 25% extra credit van het factuurbedrag.

De winnaars en verliezers kunnen alleen en exclusief terecht bij de ZEISS dealers die op de dealersearch staanom gebruik te maken van deze actie.

Natuurlijk kan het zijn dat u niet wilt deelnemen aan deze campagne. Als u niet wenst deel te nemen verzoeken wij u vriendelijk een mailtje te sturen naar marketing.nl@zeiss.com waarin u aangeeft niet deel te willen nemen.

  • POS pakket
U ontvangt van ons een uitgebreid POS pakket om de actie in uw winkel herkenbaar te ondersteunen.
–  Stoffen banier (150x60cm)
–  Stoepbordposters (A1 / 70x100cm / A0)
–  Winkeldisplay posters (A4)
–  DriveSafe demo standaard
–  DriveSafe consumentenfolders

Wij wensen u veel verkoop succes toe van met ZEISS DriveSafe.


  • Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag van u.
Sales en Marketing Support Mattijs Huisman 0184- 43 34 48
Sales Manager (& West) Eelco Kruijt 06-22 46 17 34
Sales & Product Advisor Noord/Oost Greet de Beer 06-22 51 64 30
Sales & Product Advisor Zuid René Zwanenburg 06-20 03 63 57
Sales & Product Advisor West/Midden Remco van Krimpen 06-12 90 23 30
Be Sociable, Share!