ZEISS 100 online oogtest

mei 30, 2012

Samen met meer dan 100 ZEISS i.Profiler® dealers viert ZEISS het 100 jarig bestaan van merkbrillenglazen van ZEISS wel op een heel bijzondere manier. Een huis aan huis campagne met meer dan 1.500.000 stuks, vermelding op de folders.nl app, een advertentie in het voordeelbonnenboekje van Libelle, Margriet en Zin in Juni én de ZEISS online oogtest met downloadbare voucher.

De deelnemende i.Profiler® opticiens krijgen gedurende 100 dagen de i.Scription® toeslag gratis en deze toeslag wordt ook gratis aan de consument aangeboden.

Om zoveel mogelijk consumenten te interesseren is er een dus een bijzonde online oogtest ontwikkeld. Natuurlijk is dit geen vervanging van een oogmeting door een professional, maar er zijn wel een paar prachtige gimmicks ingebouwd.

Zo start de consument de test, door het scherm wat hij of zij gebruikt te kalibreren. Bij ZEISS bedachten een paar “slimme koppen” dat overal ter wereld een bankpas hetzelfde formaat heeft en dat iedereen altijd wel een bankpas binnen handbereik heeft. Zo ontstond de ingenieuze manier om, door op een plusje of minnetje op het scherm te klikken, de resolutie van het scherm automatisch aan te passen en de test op het scherm daarmee te kalibreren. Ook voor het contrast van het scherm wordt dit slim gedaan.

Nadat de test is afgerond, kan de consument een voucher downloaden. Op deze voucher komen de resultaten uit de test te staan én worden op basis van de postcode of woonplaats van de consument, de dichtstbijzijnde opticiens getoond. Deze voucher kan worden uitgeprint en meegebracht naar de winkel om het voordeel van gratis i.Scription te kunnen krijgen.

Zelf de test doen of meer informatie over ZEISS, surf snel naar
www.zeiss.nl/oogtest


Be Sociable, Share!