Workshops

augustus 17, 2020

1. Identiteit, imago, een functionele website, inspirerende sociale media & effectief en efficiënt adverteren op sociale media

Met alles over fotografie, de inrichting van je website zodat je er ook echt mee kunt werken, blogs, posts, stories, filters, captions, tone of voice, bereik, hoe adverteer je op sociale media en wat werkt wel en niet…

(voor eigenaren, management teamleden en iedereen die zich met de strategie en de communicatie van de winkel bezighoudt)

Data: 14 september, 28 september, 12 oktober

2. Hoe maak je het verschil in en om de winkel met de nadruk op identiteit, modebewustzijn, (merken)kennis, trends, styling...

(voor iedereen op de werkvloer)

Data: 21 september, 5 oktober, 19 oktober

Iedere workshop begint om 11.00 uur en is rond 15.00 afgelopen

Ontvangst vanaf 10.30 uur, lunch is uiteraard inbegrepen.

Liever een programma exclusief voor en afgestemd op je eigen team? Dat kan natuurlijk ook! Mail ons voor de mogelijkheden!   

Optiekzaken lijken nogal op elkaar. Veel zelfstandige opticiens hebben de afgelopen jaren weliswaar fors geïnvesteerd in de inrichting van hun winkels maar al te vaak valt de ontwikkeling daarna stil en zijn die prachtige winkels maand na maand en jaar na jaar hetzelfde en daardoor weinig inspirerend voor klanten en medewerkers.

Niet zelden wordt de (online) communicatie bovendien uitbesteed en ‘mode, stijl en merkenkennis’ zijn nog altijd ondergeschoven kindjes.

In deze twee workshops besteden we daarom volop aandacht aan waar we goed in zijn en heel veel ervaring in hebben: mode, stijl, beleving en instore en online communicatie.

Ons nieuwe kantoor dat we zelf graag clubhuis noemen biedt ons alle ruimte om dat in eigen huis te doen. Ondanks dat we grote groepen kunnen ontvangen, geven we er de voorkeur aan het aantal deelnemers per sessie te beperken tot ongeveer 20. Voor iedere workshop is er keus uit (voorlopig) 3 data.

De kosten:
100 euro per deelnemer per workshop
Gratis voor opticiens die deelnemen aan NanaWoody&John

Meer informatie of aanmelden met een mail aan
info@notjustvision.com

Be Sociable, Share!