Vierde HOYA voetbaltoernooi op 9 juni

mei 3, 2013

Vanwege het slechte weer van de afgelopen tijd heeft HOYA besloten het jaarlijkse voetbaltoernooi te verplaatsen naar zondag 9 juni. De locatie blijft onveranderd: sportpark Bijleveld in Harmelen waar ook de drie voorgaande edities van de sportieve en gezellige HOYA Champion Trophy hebben plaatsgevonden. Nieuw is dat het toernooi dit jaar open is voor alle zelfstandige opticiens en dat Lindberg als co-activator optreedt.

Er wordt die dag gestreden voor de HOYA Champion Trophy (bestplay) en de HOYA LongLife Trophy (fairplay), op halve velden met kleine trainingsdoelen. Teams bestaan uit zes veldspelers, een keeper en drie roulerende reserves. De teams zijn gemengd (m/v): er moeten per team tenminste twee dames op het veld staan.

Met de samenstelling van de competitie wordt rekening gehouden met de speelkwaliteiten van de teams. Opticiens kunnen zich samen als team inschrijven of individueel. In dat laatste geval worden er teams samengesteld uit de individuele aanmeldingen. Het evenement wordt na de prijsuitreiking afgesloten met een gezellige barbeque.

Meer informatie via HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

Be Sociable, Share!