Essilor overhandigt World Sight Day-cheque aan stichting Twobillioneyes

september 25, 2017

VT_news_overig_500-180_WSDUitreiking

Op 12 oktober 2017 vond World Sight Day plaats. Dit jaarlijkse evenement is door de World Health Organization (WHO) op de kalender gezet en vraagt aandacht voor het wereldwijde probleem van slecht zicht.

Dit jaar heeft Essilor Nederland een interne en een externe actie opgezet voor stichting Twobillioneyes. Deze stichting zet zich in voor het bereiken van 1 miljard mensen ter wereld die een bril nodig hebben maar hier geen toegang tot hebben. Een prachtig doel dat nauw aansluit bij Essilors missie ‘improving lives by improving sight’.

EEN BETERE TOEKOMST VOOR 500 MENSEN

Inmiddels heeft Sebastiaan de Jong, General manager Essilor Nederland, de cheque overhandigd aan Bijan Azami, oprichter van stichting Twobillioneyes. Met de opbrengst van de actie kunnen maar liefst 500 mensen voorzien worden van een bril via de stichting Twobillioneyes!


 

Varilux najaarscampagne van start!

 

ESSILOR-SEPT17-T

Op maandag 2 oktober is weer zo ver: dan start de Varilux najaarscampagne. Hét moment van het jaar waarop we het Varilux merk, namens alle Uneyeted-leden, weer groot onder de aandacht brengen via de nationale TV. Een kleine opfrisser, zodat ook u maximaal profiteert van de campagneperiode.

Thema ‘Uw dag vraagt om meer dan één bril’

Ook de Varilux najaarscampagne draait om het thema ‘Uw dag vraagt om meer dan één bril’. Een succesvolle actie waarin u als Uneyeted-lid uw call-to-action rondom de tweede paren-actie kunt personaliseren. Naast het kwalitatieve eerste paar Varilux glazen, kunt u uw klanten ook een voordelig tweede paar aanbieden uit de categorieën ‘auto’, ‘multimedia’, ‘zon’ of ‘outdoor’. Wij adviseren om hiervoor goed te informeren naar de dagelijkse activiteiten en de kijkbehoeften van uw klant, zodat de brillenglazen nauw aansluiten op hun levensstijl.

Nationale Media

Zoals aangekondigd tijdens de Varilux X-series roadshows, wordt dit najaar een nieuwe Varilux commercial vertoond op de nationale tv! De commercial wordt zoals voorheen vertoond op NPO 1, NPO 2 en de regionale zenders van ORN. Nieuw dit najaar is dat de commercial ook vertoond wordt tijdens de reclameblokken op SBS6. De Varilux doelgroep kijkt actief naar SBS6, dus door ook deze zender aan het pakket toe te voegen wordt een groter en uitgebreid bereik binnen de doelgroep behaald. Aanvullend op de tv-campagne, wordt er geadverteerd op Facebook, Google en diverse online videokanalen.

Benut uw mediakanalen

Als opticien is er een uitgebreid pakket aan lokale communicatiemiddelen waar u gebruik van kunt maken. Neem vooral een kijkje op de Essilor imagebank op de Essilor pro business website. Daar vindt u diverse varianten van de tv-spot – waaronder een winkelvariant – en een compleet social mediaplan met kant-en-klare berichten, visuals en video’s. U kunt het beeldmateriaal uiteraard ook gebruiken om de actie onder de aandacht te brengen van uw klanten via uw website.

Heeft u nog vragen of wilt u advies hebben? Neem dan contact op met uw optiekadviseur of de Essilor klantenservice (Tel. 088 – 0888 111).

Actieperiode: 2 oktober t/m 3 december 2017.

ESSILOR-SEPT17-Logo

 

Meer informatie over de campagne én een overzicht van het tweede paren-assortiment, kunt u vinden op de Essilor pro business website:
www.esslilorpro.nl

 

 

 

 

Be Sociable, Share!