UITNODIGING

mei 2, 2013

Vision-today.com is al jaren het best gelezen optiekblog in Nederland. U vindt er dagelijks het belangrijkste optieknieuws en ik geef er graag mijn mening over de ontwikkelingen in de branche. Niet gesponsord, onafhankelijk en zonder blad voor de mond. De afgelopen jaren vormde ons tijdschrift Vision-Today Printed een mooie aanvulling met veel achtergronden bij het nieuws en uitgebreide artikelen over de toekomst van de (zelfstandige) optiek

Nu is het tijd voor iets nieuws. De retail is volop in beweging en de optiek moet mee, of we willen of niet. We worden bedreigd door de verslechterde economie, agressieve prijspolitiek van ketens, internet en nieuwe concepten. Er moeten keuzes gemaakt worden. We moeten vernieuwen om straks nog een gezonde toekomst te hebben.

Daarom nodig ik u graag uit voor de eerste editie van

VISION-TODAY LIVE

Vanaf nu organiseert vision-today.com een paar maal per jaar een interactieve bijeenkomst waar alle belangrijke ontwikkelingen en “hete hangijzers” in de branche besproken zullen worden. Net als op vision-today.com; onafhankelijk, niet gesponsord, diepgaand en zonder aanzien des persoons.

Wat mag u verwachten? Inspirerende presentaties, boeiende discussies, spraakmakende gasten, spannende interviews en veel aanknopingspunten om zelf aan de slag te gaan.

Wilt u erbij zijn?

Datum: maandag 17 juni 2013
Locatie: Amsterdam

Programma

15.00 uur: Ontvangst

16.00 uur: Story Building & Story Telling: inspirerende voorbeelden en succesverhalen uit binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn allang niet meer voldoende om succes te hebben. Een onderscheidend verhaal en creatieve communicatie zijn essentieel. Hoe doe je dat?

17.30 uur: Interactieve paneldiscussie over goede en foute keuzes die gemaakt worden en de consequenties daarvan op de korte en lange termijn.

Na afloop is er volop tijd en ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Nu inschrijven!

Zelfstandige opticiens en hun medewerkers, leveranciers, vertegenwoordigers en agenten zijn allemaal welkom.

Inschrijven kan door per deelnemende persoon € 295,- over te maken op rekening 3118.66.808 t.n.v. Not Just Vision o.v.v. Vision Today Live en met duidelijke vermelding van de  naam van de winkel + de vestigingsplaats. U ontvangt dan per ommegaande een bevestiging, een toegangsbewijs en een factuur inclusief BTW.

Het aantal deelnemers is beperkt en wie het eerst komt, het eerst maalt dus wacht niet te lang met aanmelden.

Be Sociable, Share!