Uitnodiging Opti-Munchen Reis met Essilor

november 2, 2015

Voor begin volgend jaar organiseert Essilor een reis naar de internationale optiekvakbeurs Opti München. Hiervoor wil Essilor u van harte uitnodigen. Deze reis wordt exclusief aangeboden voor Uneyeted-leden en vindt plaats van zaterdag 16 januari tot en met maandag 18 januari 2016.

Tijdens de reis bezoekt u gedurende één dag de beurs Opti München en krijgt u gedurende twee dagen de mogelijkheid om te gaan skiën in het prachtige wintersportoord Garmisch-Partenkirchen.

De reissom bevat de volgende elementen:

• Tweede klas retourticket met het vliegtuig;
• Transfer naar beurs, skigebied en luchthaven;
• Twee overnachtingen inclusief ontbijt op basis van een tweepersoonskamer;
• Toegangsbadges voor de Opti München beurs;
• Ondersteuning ter plaatse door de reisbegeleiding van Essilor;
• Deelname aan het diner op de zondagavond.

De totale reissom per persoon bedraagt: € 795,-. Indien u een eenpersoonskamer wenst, komt er een toeslag bovenop van € 100,-. Betaling kan in euro’s of waardecertificaten. Bovengenoemde reissommen zijn geldig voor inschrijvingen die wij ten laatste op 12 november 2015 hebben ontvangen. Deze reissom is exclusief skihuur, huur van skischoenen, de dagpas en de liftpas.

Inschrijven
Inschrijven kan via Essilor pro of via uw optiekadviseur. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 12 november aanstaande. Vanwege het beperkte aantal beschikbare vluchten en hotelkamers, adviseren wij u om zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw optiekadviseur of de Uneyeted Helpdesk
via 088 – 0888 111 of uneyeted@essilor.nl.

Be Sociable, Share!