Top Vision Group lanceert STILO Design

juni 16, 2010

Tijdens SILMO introduceert Top Vision Group een nieuwe collectie indivuele framehouders in een prachtig ontwerp dat een aanvulling vormt op zowel de monturen als het winkelinterieur.

STILO Design For Eyewear is een individueel display dat stijlvol en tegelijkertijd neutraal is. Het is afgewerkt met subtiele details en hoogwaardige materialen die ook in moderne designmonturen zijn verwerkt. Het ontwerp garandeert een goed beveiligde en comfortabele plaatsing van monturen, in verschillende standen.

Er kan zowel een horizontale als verticale presentatie mee worden gecreëerd, op elk mogelijk oppervlak, en de opticien kan zelf de afstand tussen de monturen bepalen. STILO is geschikt voor optische monturen en zonnebrillen en uitgevoerd in uiteenlopende stijlen, zodat er voor iedere collectie en elk interieur een passend display is. Er is een zogeheten ‘retro deluxe piano black’ editie, een ‘fresh artic white’ uitvoering en een ‘juicy orange’ versie. De ‘silver metallic’ is de meest neutrale editie, geschikt voor elke interieurstijl. STILO is simpel te bevestigen in een nieuw interieur, maar kan ook op eenvoudige wijze bestaande displays vervangen.

Bijzonder aan STILO is het Roto-Gear systeem dat 3 verschillende, solide presentatiestanden mogelijk maakt. De gepatenteerde Trimexicon® sterk absorberende siliconenlaag verzekert een stabiele en beschermde presentatie van de monturen. Dankzij het, eveneens gepatenteerde, PMU® Press Mount Use systeem kunnen de displays snel en gemakkelijk worden bevestigd in elk materiaal.

Kijk voor meer informatie op www.topvisiongroup.com/stilo.

Be Sociable, Share!