Stap in de leescomfortzone

oktober 8, 2012

ZEISS viert dit jaar het 100 jarig bestaan van het brillenglazenmerk ZEISS. Al eerder dit jaar vierden wij dit jubileum op ludiek wijze. Om dit nog eens “dunnetjes”over te doen en het jaar extra speciaal af te sluiten, hebben we een fantastisch aanbod voor u:

Deze actie is “like for like” en is geldig bij de aanschaf van:

  • ZEISS multifocaal Individual 2. U krijgt ZEISS officelens Individual cadeau
  • ZEISS multifocaal Superb. U krijgt ZEISS officelens Superb cadeau

Hoe werkt de officelens actie

U bestelt bijvoorbeeld “ZEISS multifocaal kunststof 1.50 LotuTec® Individual 2” én “ZEISS officelens kunststof 1.50 LotuTec® Individual”. Na ontvangst van de glazen plakt u de stickers met de pakbonnummers van beide paren (u vindt deze stickers op de afleverbon) op de actie poster. Stuur de actieposter direct na afloop van de campagne (15 december 2012) aan ons retour. De officelens glazen besteld onder de actievoorwaarden worden gecrediteerd.

Plaats de inhaak-advertorial

Om deze klantwervende actie extra kracht bij te zetten, vragen wij u in ruil voor uw deelname minimaal eenmalig een inhaak-advertorial te plaatsen in uw lokale huis-aan-huis krant. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zult u, nadat u zich ingeschreven heeft voor de campagne, telefonisch benaderd worden voor de plaatsing van deze advertorial. Het formaat is een halve pagina en wordt geïndividualiseerd met uw NAW gegevens en uw logo.
De advertentie ruimte wordt u aangeboden tegen een marktconform tarief. Kunt u zelf scherper inkopen? Dan bent u ook vrij om zelf de plaatsing van uw advertentie te regelen. Wij vragen u bij het retourneren van de actie poster dan wel om een kopie van de advertentie en een kopie van de factuur van de plaatsing.

Point of sales materialen

Om aandacht te creëren op straat en in uw winkel zijn er ook stoepbordposters (in diverse formaten verkrijgbaar) en A4 display posters voor in uw winkel gemaakt. U kunt deze kosteloos bestellen.

De voorwaarden van de campagne nog even op een rijtje:

  • Vul het deelname formulier in en retourneer dit voor 14 oktober
  • U plaatst minimaal 1 x de inhaak-advertorial in een van uw lokale huis-aan-huis kranten
  • De gratis officelens glazen zijn altijd voor dezelfde consument als de multifocale glazen
  • De “like for like”bestellingen zijn identiek wat betreft design, ontspiegeling sterkte, index etc
  • Actie is geldig van 1 oktober t/m 15 december
  • Als uw klant nog ”even wil denken” over het aanbod is dat geen probleem. Zolang de glazen in de campagne periode besteld worden en de stickers van beide paren op de poster worden geplakt telt de actie gewoon
  • Aan het einde van de campagne periode stuurt u de poster met pakbonnummer stickers aan ons retour om alle officelens glazen te crediteren

Mocht u naar aanleiding van de ZEISS officelens campagne vragen hebben, neemt u dan contact op met uw sales en product advisor:

Eelco Kruijt          06-22461734
Gerhard Heino      06-20036357
Chris Ermes         06-48388879
Erik de Vries        06-53844581 (instrumenten en lens specialist)

Wij wensen u veel verkoop succes toe en zien uw deelnameformulier voor de ZEISS 100 campagne 2012 graag tegemoet.

Klik hier om het deelnameformulier te downloaden

Be Sociable, Share!