SPORTBRILLEN ALS IDEALE ADDITIONELE VERKOOP

september 11, 2015

50% van de mensen boven de 16 jaar sport min of meer regelmatig en geeft daar veel geld aan uit. Wereldwijd gaat er in sportkleding alleen al 10 miljard euro om. Opticiens kunnen profiteren van die interesse in sport en met sportbrillen additionele verkoop realiseren. SEIKO is daarvoor de ideale partner. Het bedrijf werkt voortdurend aan de naamsbekendheid. Onlangs was het nog “timekeeper” bij de Wereldkampioenschappen Atletiek in Peking waar onze eigen Dafne Schippers op spectaculaire wijze de show stal!

SEIKO Curved is een prachtige, kwalitatief hoogwaardige en zeer complete reeks enkelvoudige en multifocale glazen in maar liefst 245 verschillende kleuren die het niet alleen in sportbrillen maar ook in zonnebrillen fantastisch doen en altijd iets toevoegen aan de uitstraling van de bril.

Dat laatste is belangrijk want bij sport- en zonnebrillen speelt emotie zo mogelijk een nog belangrijkere rol dan bij een bril. Opticiens die daar met kennis van zaken en met gevoel voor beleving op inspelen, kunnen met deze glazen veel extra omzet genereren.

Neem voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden contact op met SEIKO;
info@seiko-optical.be

Be Sociable, Share!