Silhouette ‘Titan Impressions’ collectie

oktober 6, 2012

Geïnspireerd op het impressionistisch pointillisme

Niet alleen de naam van de collectie van Silhouette, maar ook het geometrische design en de speelse kleur- en materiaalaccenten zijn geïnspireerd op het impressionistisch pointillisme. Een must-have voor de modebewuste man en vrouw.

Met een bril uit de nieuwe Titan Impressions collectie maak je een power statement. De collectie bestaat uit twaalf modellen in twaalf sophisticated kleurvariaties waarbij minimalistisch design wordt gecombineerd met draagcomfort. Opvallend zijn de scharnieren met matglanzend effect door het contrast tussen hightech titanium en SPX en de brillenpoten in mooie kleurcombinaties zoals edgy zwart-rood, trendy paars-groen en chic goud-wit. Voor een extra secret twist is aan de binnenkant van elke brillenpoot een subtiele print toegevoegd. De Titan Impressions collectie is vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar.

Handmade kwaliteit
De Titan Impressions brillen worden, net zoals alle andere Silhouette brillen, gemaakt in Oostenrijk van de beste materialen. Het productieproces bestaat uit ruim 200 stappen, waarvan 80% handwerk is. Silhouette voorziet in de behoefte aan individualiteit door draagcomfort moeiteloos te combineren met de laatste fashion trends.

Gerhard Fuchs, ontwerper van de Titan Impressions: “Ik wilde een bril creëren die je ’s morgens meteen van het nachtkastje pakt en pas ’s avonds net voor het slapengaan weer afzet. Een perfecte partner die je de hele dag door kunt dragen.”

Voor meer informatie: www.silhouette.com

Be Sociable, Share!