Silhouette SPX Art voor cool kids

maart 27, 2012

Stoere kids brillen die meegroeien met het gezicht

Silhouette lanceert dit voorjaar een nieuwe collectie speciaal voor kinderen. De zeven modellen hebben een stoer design, zijn gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in vrolijke, zomerse kleuren zoals Candy Pink, Rainbow Purple, Action Green en Coconut Brown. Mooiste gimmick is dat de bril zó flexibel is dat het meegroeit met het gezicht; zodra de bril te klein wordt, kunnen de glazen eenvoudig worden vervangen.

De SPX Art Kids collectie

Met deze nieuwe collectie houdt Silhouette rekening met de groeispurt die kinderen tussen vijf en vijftien jaar ervaren. Een meegroeibril met vervangbare glazen is dan super handig, omdat niet elke keer een nieuw montuur moet worden aangeschaft. De randloze SPX Art Kids modellen zijn bovendien comfortabel, licht en super buigzaam door het speciaal ontwikkelde SPX-kunststof.

Voor en door kids

Kinderen weten zelf heel goed wat ze willen. De tienjarige Salvatore vertelt: “De bril die ik elke dag draag, moet echt goed zitten.” De zevenjarige Fiona is ook heel duidelijk: “Een bril die niet te erg opvalt, maar wel mooi is; dat vind ik belangrijk.” De nieuwe kids brillen voldoen aan alle eisen van een volwassen bril, maar houden rekening met deze specifieke wensen van kinderen. Gerhard Fuchs, ontwerper bij Silhouette, vertelt: “Zowel onze eigen kinderen, als die waarmee we gesproken en samengewerkt hebben, waren dé inspiratiebron voor SPX Art Kids.”

Voor meer informatie: www.silhouette.com

Be Sociable, Share!