EDGY, MAAR TOCH EASYGOING, ILLUSION LITE COMBINEERT HET BESTE VAN SILHOUETTE

augustus 1, 2023

EXPRESSIEVE VORMEN EN SPEELSE KLEUREN BIEDEN INGETOGEN, COOLE OPTIES VOOR ALLE DRAGERS.

Illusion Lite bestaat uit kenmerkende details in gemakkelijk te dragen ontwerpen en is een zorgeloze mix van licht en kleur die geschikt is voor alle brillengarderobes. De subtiele, ingetogen en coole urban look wordt gekenmerkt door speelse kleuren en begerenswaardige monturen voor een divers publiek.

Illusion Lite’s must-have monturen zijn gemaakt met handgemaakte kleurtechnieken die ogen laten schitteren terwijl ze de wenkbrauwlijn accentueren. Een verleidelijk kleurverloop met een fluwelen tot glanzende afwerking draagt bij aan de aantrekkingskracht.

Silhouette Head of Design, Roland Keplinger, zegt: “Onderscheidende details gecombineerd op een nieuwe manier maken Illusion Lite een aangenaam en aantrekkelijk montuur, dat een brede doelgroep aanspreekt. De hoogwaardige materialenmix en stedelijke stijl geven het een subtiel karakter.”

Het speelse palet van de collectie omvat oplichtende tinten zoals mango, roos, orchidee en jade, naast alternatieve relaxte tinten. Een tweekleurige mix tussen monturen en veren maakt het perfect uitgebalanceerde uiterlijk compleet.

Ronde en rechthoekige monturen stralen moeiteloze flair uit, terwijl ze een chique en eigentijdse esthetiek behouden. Unisex in ontwerp en geschikt voor zaken of plezier, de stijlen zijn voorzien van Silhouette’s flexibele SPX®+ materiaal met conische titanium veren.

Door gebruik te maken van de beste materialen die weinig afval veroorzaken, bevat het volledige assortiment onderhoudsvrije klikscharniertechnologie, terwijl alles verstelbaar is voor een pasvorm op maat. Dit maakt Illusion Lite tot een belangrijk onderdeel van de toegankelijke Core Collection van het merk.

Be Sociable, Share!