Polaroid Best under the Sun since 1937

oktober 13, 2010

Post image for Polaroid Best under the Sun since 1937

Wereldwijd zijn er maar twee beroemde zonnebril merken die met echte eigen historie en stempel. Heden ten dagen beheersen zij nog steeds de zonnebrillen markt. In de recente retro en vintage hype brengen de designers merken vol trots hun vintage modellen. Wat velen niet weten is dat Polaroid in het verleden het merk was dat die modellen als eerste introduceerde. Daarom vonden de uitvinders van de beroemde en geliefde  polariserende glazen het tijd om de opticiens daar nog eens fijntjes aan te herinneren.

Polaroid Eyewear heeft letterlijk hun best-ever modellen uit de collecties over de  30-er tot 80-ies uit het museum gehaald en tot in detail gereproduceerd uit de beste materialen.  De collectie, bestaande uit 10 modellen in 2 kleuren is omgedoopt tot ‘Best under the Sun since 1937’. Met de ‘Swing’ uit de jaren 30, waarmee het allemaal begon, de eerste sports glasses ‘Victory’uit de 40-er jaren. ‘Broadway’ en ‘Marilyn vertegenwoordigen de filmklassiekers uit de 50-er jaren. Voortgezet met ‘Memphis’, geliefd bij de jazz musici in de jaren 60. De 70-ies waren beroemd om hun positieve vormen, kleuren en bloemetjes details, alles samen in de ‘Flower’, terwijl met de ‘Rebel’ de toon werd gezet die nu is opgepikt door de skate- en street fashion scene. De jaren 70 hadden nog meer in petto, met de ‘Donna’ geliefd door de popsterren. Last but not least, Polaroid’s topmodel uit de 80-ies in het centrum van New Lool, de ‘Glam’ toppunt van design, luxe en afwerking.

Om de Best under the Sun collectie te hypen is een luxe A3 Image Brochure ontwikkeld met schitterende beelden uit alle decennia. Verder is er een uitgebreid pallet van etalage displays beschikbaar die het de opticien mogelijk maakt in zijn winkel de consument een overzicht / tentoonstelling te geven van de ontwikkeling van de zonnebrillen mode in de afgelopen 60 jaar.

Be Sociable, Share!