Polaroid op sterkte, exclusief bij HOC

mei 22, 2015

Polaroid, al vele jaren één van de meest bekende consumentenmerken.

HOC heeft nu de exclusiviteit voor de distributie van Polaroid zonneglazen op sterkte. En daar is HOC trots op, zeker nu gepolariseerde zonnebrillen de snelst groeiende categorie in de optiek is.

HOC biedt de opticien met het Polaroid op sterkte programma een exclusieve tool om consumenten dé perfecte zonnebril op sterkte te kunnen aanbieden. Polaroid op sterkte bezit een aantal belangrijke consumentenvoordelen ten opzichte van gewone zonneglazen, zoals perfect kijkcomfort door schitteringsvrij zicht, helder contrast en minder vermoeide ogen.

Speciale HOC/Polaroid promotie

HOC introduceert het Polaroid op sterkte programma met aantrekkelijke in- en verkoopprijzen. Tevens kunnen opticiens profiteren van een unieke promotie in combinatie met HOC/BBGR multifocale brillenglazen.

Polaroid communicatiematerialen

De verkoop van Polaroid zonneglazen op sterkte wordt door HOC ondersteund met diverse verkoopmaterialen om een zo succesvolle introductie mogelijk te maken. Er zijn ook diverse opvallende communicatiematerialen ontwikkeld, in print en digitale versie, voor de promotie in uw bedrijf, op uw website, Facebook en regionale media.

Voor meer informatie en bestellen in de webshop:
www.hocsite.com

Be Sociable, Share!