OPTOMETRIST / CONTACTLENSSPECIALIST (i.o.)

mei 22, 2015

Werken binnen de charmes van een familiebedrijf en toch de kracht ervaren van meerdere vestigingen in de regio Leiden en Amsterdam. Dat is de kracht van Saton Optiek. Alle winkels hebben daarin nog steeds een eigen identiteit, maar zijn herkenbaar voorzien van Saton Optiek kenmerken: uitnodigend, eigentijds, mooie producten, persoonlijke service, aandacht voor de klant en een zeer compleet assortiment op het gebied van zichtoplossingen.

Voor een van onze vestiging in Amsterdam op zoek naar:

OPTOMETRIST / CONTACTLENSSPECIALIST (i.o.)

Wij zijn per direct op zoek naar een dragende kracht voor onze contactlens en oogzorg praktijk bij Saton Optiek Amsterdam. We denken daarin aan een opticien of optometrist met interesse voor contactlenzen of een contactlens specialist in opleiding. Het is een dienstverband wat wij bieden is 4 tot 5 dagen in de week.

Wij bieden je volop gelegenheid om je kennis en vaardigheden te vergroten. Je komt te werken in een leuk team van verkoopmedewerkers, opticiens en optometristen. Een passend salaris behoort natuurlijk bij deze functie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een functie ? Neem dan contact op of stuur een bondige sollicitatiebrief met CV naar :

SATON OPTIEK Personeelszaken
Duinpad 1b
2225 HN Katwijk

T 071-4018906
E kantoor@satonbeheer.nl

www.satonoptiek.nl

Be Sociable, Share!