Optitrade Retailgroep stelt iCODiS+ open voor gehele zelfstandige optiekmarkt

juli 12, 2011

Optitrade Retailgroep stelt haar compleet vernieuwde declaratieplatform iCODiS+ open voor de gehele zelfstandige optiekmarkt. Na de ingrijpende upgrade van het bestaande systeem iCODiS, kunnen zelfstandige opticiens vanaf nu kennismaken met de enorme voordelen van iCODiS+.

Het belangrijkste voordeel – en hiermee ook de belangrijkste vernieuwing t.o.v. het oude iCODiS – is het realtime declareren. In slechts zes seconden zien de opticien en de klant direct op het computerscherm de hoogte van het bedrag dat de klant vergoed krijgt van de zorgverzekeraar. Deze verbetering zorgt ervoor dat de omzet van de opticien snel en duidelijk zal stijgen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om op termijn iCODiS+ te koppelen aan winkelautomatiseringspakketten.

Kosten voor deelname aan iCODiS+ bedragen slechts een klein percentage van de goedgekeurde declaratiewaarde. Opticiens die werken met iCODiS+ kunnen een extra omzetstijging van minimaal tien procent per jaar behalen.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden als opticien kunt u een
mail sturen naar info@icodisplus.nl
of bellen met Don van der Oord, tel: +31 (0)30 638 51 68.

Optitrade Retailgroep is de fullservice retailorganisatie voor zelfstandige opticiens.

Optitrade Retailgroep is in consumentenomzet en met meer dan 500 aangesloten opticiens marktleider in de optiekbranche. De aangesloten opticiens opereren zelfstandig, maar profiteren tegelijkertijd van de krachtenbundeling. Optitrade Retailgroep biedt daarvoor diverse mogelijkheden op het gebied van IT, EDI, finance, inkoop, marketing en positionering. Sinds kort is Optitrade Retailgroep ook actief in het audio segment met een snel stijgend aantal deelnemers.

Door respect en aandacht voor het zelfstandig ondernemerschap heeft Oogmerk een unieke positie in het midden-plus segment van de Nederlandse optiekbranche verworven. De afgelopen periode zijn door Oogmerk, onderdeel van Optitrade Retailgroep, stappen gezet richting een krachtig keurmerk voor de deelnemende Oogmerk opticiens.

Optitrade Retailgroep heeft een aantal sterke usp’s ten opzichte van andere marktpartijen en is duidelijk meer dan een inkoop organisatie.

www.Optitrade.nl

Be Sociable, Share!