Onbezorgd genieten van de zomer

maart 11, 2021

ZEISS Zonneglascampagne

Het zonnebrillenseizoen staat weer voor de deur. Ook dit jaar heeft ZEISS voor u weer een mooi aanbod voor zonneglazen.

Vanaf heden staat de nieuwe zoncampagne voor u klaar in de ZEISS webshop. U kunt hier zelf uw campagne samenstellen en personaliseren zodat de campagne perfect aansluit bij uw doelgroep en wensen. Stimuleer uw verkoop door gebruik te maken van de diverse beschikbare point-of-sales materialen en winkelaankleding en motiveer uw (potentiële) klant om naar de winkel te komen door gebruik te maken van de diverse communicatiematerialen.

Consumenten zijn vandaag de dag op zoek naar onderscheidende producten en ervaringen waarmee zij hun individualiteit kunnen uiten. Er is voor iedereen een passend zonneglas. Denk bijvoorbeeld aan de unieke contrast verhogende Skylet®-kleuren, AdaptiveSun óf een van de fashiontinten. Met het uitgebreide portfolio aan zonneglastinten van ZEISS kunt u hier perfect op inspelen.

  • ZEISS AdaptiveSun: Van donker naar donkerder – altijd de juiste zonbescherming. AdaptiveSun zonneglazen passen automatisch hun tint aan voor optimaal zicht op elk moment. Zij bieden, met elke kleur, volledige UV-bescherming in alle lichtomstandigheden en zijn beschikbaar in diverse kleuren en soorten – ook in dégradé en polariserend.
  • ZEISS DuraVision Flash UV: Trendy bescherming voor uw klant en hun brillenglazen. Een trendy look voor meekleurende glazen, unitint of dégradé. ZEISS Duravision Flash UV is een subtiele spiegelcoating in modieuze kleuren. Daarnaast biedt ZEISS ook intense spiegelcoatings met ZEISS DuraVision Mirror UV.
  • ZEISS Zonneglazen: Optimale bescherming, passend bij ieders persoonlijke stijl en ambities. Biedt veiligheid en comfort op de weg met gepolariseerde brillenglazen, verhoog het contrast met de Skylet®-kleuren of adviseer ZEISS Sport brillenglazen passend bij elke uitdagende sport of avontuur. De fashiontinten maken uw assortiment compleet, met een aanbod van meer dan 80 verschillende brillenglastinten.

Bezoek de ZEISS Webshop (zeiss.orderpicker.me) en personaliseer uw eigen samengestelde zonneglascampagne, passend bij u en uw winkel.

Be Sociable, Share!