NVDL FASHION LAB portfolio

september 5, 2023

RETROSUPERFUTURE

Retrosuprefuture werd in 2007 opgericht als tegenhanger voor de overkill aan high-end fashionmerken en het gebrek aan streetwear labels die bij jongeren populair waren en zijn. Nog altijd zijn de ontwerpen jong, trendy en ‘street’ en wordt er vaak samengewerkt met andere bekende merken zoals Vans, Bathing Ape en tal van anderen.


MR. GENTLEMAN

Mr. Gentleman Eyewear werd in 2012 in Japan opgericht door Toshiyuki Koune. Zoals bij veel Japanse merken staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt er veel aandacht besteed aan details en afwerking. Je voelt de kwaliteit wanneer je een montuur in handen hebt en zeker wanneer je het draagt.


DIFFUSER TOKYO

Dit Japanse merk maakt luxe etuis en fraaie brilkettinkjes die allemaal net even anders zijn. Het gebruikt mooie materialen en verrast vaak met originele designs.


OPHY Eyewear

Ophy eyewear is een merk dat is ontstaan uit de passie van twee fantasierijke jonge geesten met een gemeenschappelijke interesse: brillen en modern eigentijds design. De ontwerpen zijn moderne interpretaties van architecturale vormen die de geschiedenis van het futurisme en de moderne kunst hebben gemarkeerd.


8000 Eyewear

Het Italiaanse 8000Eyewear (Ottomila) maakt een fraaie collectie monturen en zonnebrillen met ruime keuze uit modellen en materialen zoals acetaat, metaal en titanium.


HUMA Eyewear

Huma Eyewear wil de creativiteit en extravagantie van de mode-industrie weerspiegelen en omarmen. De collecties, ontworpen en vervaardigd in Italië volgens de hoogste kwaliteitsnormen, kenmerken zich door de combinatie met onderscheidende en boeiende accessoires. Huma Eyewear wil de consument verrassen en verbazen. Huma. Het is als liefde op het eerste gezicht.


MARNI

Het Italiaanse modehuis Marni staat bekend om de originele ontwerpen en de bijzondere kleurcombinaties. Dat zien we ook terug in de monturen en zonnebrillen die afwijken van het gangbare maar wel altijd draagbaar en elegant zijn.


Be Sociable, Share!