NUVO helpt met BtoC-informatiepakket

maart 18, 2020

Laat klanten zien dat je corona-bewust handelt

Beste collega’s,
De betrokkenheid en de verantwoordelijkheid van de Nederlandse optiek is indrukwekkend om te zien. Op allerlei manieren wordt gekeken wat wij in dit stadium tijdens de snel veranderende crisis voor de consument kunnen betekenen. Alle zeilen moeten bijgezet worden en met het NUVO-bestuur zijn we dan ook continu aan het onderzoeken waar we kunnen ondersteunen. 

We hebben een informatiepakket ontwikkeld dat aansluit op het oogmeetprotocol dat eerder deze week via de NUVO Nieuwsbrief en de NUVO-website is gedeeld. Hiermee kun je naar je klanten communiceren dat ze nog steeds bij je terecht kunnen, de huidige richtlijnen en adviezen in acht genomen.
Dit pakket wordt deze week nog verzonden naar al onze leden. Tevens is het digitale materiaal voor NUVO-leden nu al hier te downloaden. 


Zolang de overheid nog niet beslist dat we allemaal onze deuren moeten sluiten, willen we op deze manier een handreiking bieden om, zolang het kan, consumenten verantwoord te helpen. Wanneer de huidige omstandigheden en maatregelen veranderen zullen we met elkaar opnieuw de situatie beoordelen. Succes in deze uitdagende tijd!

Namens het bestuur van de NUVO,

Rob Tokkie, voorzitter


Beschikbare materialen

Poster, flyer en countercard

Voor gebruik in de winkel hebben wij de volgende materialen beschikbaar: 

– Flyer A5
– Poster A2
– Countercard A4

Dit laat de klanten zien dat de RIVM-richtlijnen worden gevolgd. Er is ook een flyer beschikbaar waarop de openingstijden zelf ingevuld kunnen worden.

Klik hier om de bestanden te downloaden. 


Social media posts

Voor gebruik op social media hebben wij de volgende materialen voor u beschikbaar:

  • Vijf afbeeldingen
  • Vijf bijpassende teksten
  • Enkele tips om de posts te kunnen personaliseren

Download hier het Word-bestand en de bijbehorende afbeeldingen.

Be Sociable, Share!