NIKON PRESIO MASTER INFINITE

april 12, 2017

HOC-NIKON-T

NATUURLIJK SURROUND VIEW KIJKEN MET NIKON PRESIO MASTER MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

HOC-NIKON-R22017 is een bijzonder jaar voor Nikon. Het is precies 100 jaar dat Nikon actief is met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen met industriële en consumentenproducten op het gebied van o.a. optische producten, fotografie, microscopen, brillenglazen, ruimtevaarttechnologie en steppers. Dit unieke jubileum zal wereldwijd door Nikon en haar partners worden gevierd.

HOC start het jubileumjaar met de introductie van Nikon Presio Master Infinite, dé nieuwste standaard voor multifocale brillenglazen. Voor het vervaardigen van Presio Master Infinite zijn 3 nieuwe technologieën ontwikkeld om resterende aberraties in de kijkgebieden van het brillenglas tot een absoluut minimum te beperken

De Blur Control, Deformation Tuner en Binocular Tuner zijn toegevoegd aan het NODE calculatieproces. Hierdoor biedt Presio Master Infinite het perfecte gevoel van natuurlijk Surround View kijken. Blur Control biedt grotere aberratievrije kijkgebieden. De Deformation Tuner zorgt voor extra prismatische correctie in de vertekeningsgebieden. Tenslotte vult de Binocular Tuner aan met vloeiende overgangen tussen veraf, dichtbij en tussenliggende afstanden. NODE staat voor Nikon Optical Design Engine, de specifieke punt per punt berekening van het oppervlak.

I SEE AN OPPORTUNITY

Met het exclusieve Nikon Partner Programma heeft de opticien alle tools om consumenten het verschil te laten ervaren. Dit exclusieve programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen voor de communicatie rondom het merk Nikon, als ook product en digitale tools. Zoals de Optical Vision Center, de nieuwe multifunctionele verkoop- en hightech informatietool voor uw digitale klantreis. De Virtual Reality presentatie met de Nikon EyeReality, maar ook de EyeStation App en EyeMio meetapplicatie. HOC heeft tevens diverse thema’s voor instore en online communicatie ontwikkeld (zoals webbanners, countercards, posters en consumentenfolders).

Tevens kunnen opticiens kennismaken met de nieuwste aanwinst, een complete en flexibel op te stellen Nikon Shop-in-Shop optie vanaf 5m2. Deze staat in de showroom van HOC in Diemen opgesteld.

Voor meer informatie over Presio Master Infinite en/of het Partner Programma kunt u contact opnemen met Holland Optical Company. HOC nodigt geïnteresseerde opticiens graag uit voor een bezoek aan de showroom in Diemen om kennis te maken met het onderscheidende Nikon programma.

HOC-NIKON-XT

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
HOC-Logo

T. 020 6 951 951.
marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

 

 

Be Sociable, Share!