Nikon, een sterk en innovatief merk

juni 17, 2019

Nikon brillenglazen geven consumenten de unieke kans om de beleving van het Nikon merk en onderscheidende optische kwaliteiten te ervaren. Dit toonaangevende merk staat bekend als één van de 100 bekendste merken in de wereld en heeft, sinds de oprichting in 1917, een innovatieve reputatie die direct aanspreekt.


Nikon = Exclusieve NODE calculaties

Iedere glasbestelling wordt ter berekening doorgestuurd naar Nikon Japan, voordat het in productie in het prescriptie lab in Europa gaat. Node berekent het ideale glasoppervlak volgens voorschrift en individuele parameters van iedere brildrager. Berekening van ieder optisch design is op schaal van een submicron en calculaties tot in het oneindige.

Dankzij NODE zijn de optische Nikon brillenglazen perfect op maat voor de brildrager en garanderen perfect visueel zicht.

Nikon innovaties:

Blue Secure blauw licht bescherming

Blue Secure biedt optimale bescherming tegen schadelijk blauw licht. De geïntegreerde moleculen absorberen effectief het schadelijke blauwe licht (tussen 415 en 455nm) in het materiaal van het brillenglas. Blue Secure biedt bovendien esthetische brillenglazen met een neutrale reflectie. De kleur wordt geneutraliseerd door het toevoegen van specifieke moleculen aan het substraat. (Blue Secure is dus geen coating met restreflex)

MyopSee: perfect voor hogere myopen

Door de nieuwste dubbel-asferische technologie te integreren in het ontwerp, is Nikon erin geslaagd met MyopSee een exclusief brillenglas voor hogere myopen te creëren met uitzonderlijke prestaties op het gebied van visuele helderheid en esthetiek. Dankzij de ervaringen met de Japanse myope populatie, heeft het bedrijf met de ontwikkeling van MyopSee een unieke oplossing voor deze veeleisende doelgroep ontwikkeld. MyopSee is een uitzonderlijk vlak, licht en geoptimaliseerd brillenglas voor uw myopen!

Voor meer informatie omtrent Nikon en de nieuwste innovaties zoals MyopSee en Blue Secure kunt u contact opnemen met HOC: 

HOC-Logo
T. 020 6 951 951.
info@hocsite.com
www.hocsite.com

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!