Nikon brillenglazen lanceert nieuwe campagne

juli 10, 2012

Na een zeer succesvolle reclamecampagne “I AM Nikon” voor camera’s, is nu een herkenbare campagne ontwikkeld voor de promotie van Nikon brillenglazen. De nieuwe I SEE campagne zal bijdragen aan de bekendheid van Nikon als producent van hoogwaardige brillenglazen.

I SEE the new voice of Nikon
In de nieuwe campagne voor brillenglazen staan een aantal markante personen centraal. Zij delen hun inspiratie, innovatie, vrijheid en passie met Nikon en de consument.
Het herkenbare signatuur van Nikon is duidelijk zichtbaar in de I SEE campagne. De beelden, de heldere “tone of voice” en de persoonlijke benadering geven de campagne een dubbele boodschap over helder zicht. Het campagne thema ’’Lenswear for Visionairies’’ is met de vier sterke visuals, de “I SEE …” pay-off en het Nikon logo direct herkenbaar voor de consument. In de komende periode zal het eerste deel van de campagne in point of sale materiaal naar de Nikon dealers worden verstuurd. Bezoek de nieuwe website www.nikoneyes.nl voor meer campagne beelden of informatie.

I SEE an opportunity
Nikon is een succesvol merk met een uitgebalanceerd hoogwaardig assortiment brillenglazen en effectieve marketing ondersteuning. Optitrade leden kunnen exclusief gebruik maken van deze promoties en campagne materialen aangeboden door Holland Optical Company.
Bent u geïnteresseerd in een introductie, neem dan contact op met Rinse Kijlstra, Sales Manager Nikon, mobiel 06-51 380 655 of via kijlstra@hocsite.com

I SEE Nikon lenswear for visionairies
Nikon is één van de bekendste merken in de wereld van camera’s en precisie optiek. Met unieke optische kennis ontwikkelt Nikon al 65 jaar premium brillenglazen.
De optiekbranche is volop in beweging. Zowel de gevestigde filiaalbedrijven als nieuwe branchevreemde toetreders proberen via verschillende media de consumenten te overtuigen van hun onderscheidende posities en aanbiedingen.
Ook Nikon is volop in beweging. De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe Nikon ook voor brillenglazen vorm te geven. Een legendarisch merk, dat consumenten aanspreekt en kwaliteit uitstraalt. Met de producten en marketing ondersteuning biedt Nikon brillenglazen ondernemers de mogelijkheid zich te profileren en onderscheiden in een competitieve markt.
Nikon brillenglazen is voor de introductie en promotie een exclusieve samenwerking met de Optitrade Retailgroep aangegaan. In de komende periode zullen de leden met verschillende Nikon uitingen en producten in hun introductie en verkoop worden ondersteund.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
HOC Klantenservice T. 020-6 951 951 – HOC Algemeen T. 020-6 90 33 31
marketing@hocsite.com ¦ www.hocsite.com ¦ www.nikoneyes.nl

Be Sociable, Share!