NIKE VORTEX

juni 15, 2011

Tweede bril voor een actieve lifestyle

Trek jij dezelfde schoenen aan naar kantoor en bij het hardlopen? Waarschijnlijk niet. Waarom gebruikt men dan wel dezelfde bril in beide geval? Daarom komt Nike met de Nike Vortex: een tweede, actieve en betaalbare bril die speciaal ontworpen is voor een actieve lifestyle. Schoenen wissel je ook vaak af en dat is ook verstandig met je bril. Om bewegend Nederland op de hoogte te stellen van de voordelen van de actieve correctiebril van Nike, zal Nike Vortex deze zomer samenwerken met opticiens en sportbonden.

De actieve bril van Nike is in acht verschillende modellen beschikbaar, en vanaf €159, – inclusief glazen op sterkte verkrijgbaar bij de betere opticien (www.nikevision.com). De Nike Vortex collectie heeft een variatie aan modellen met een eigentijdse styling voor een breed publiek. De monturen zijn beschikbaar in diverse kleuren: van neutrale zwart, bruin en blauwtinten tot meer opvallende kleuren als rood.

De Nike Vortex modellen zijn subtiel, maar toch voorzien van high-tech vormgeving. De bril is gewapend tegen transpiratie, weer en wind en door de makers voorzien van talloze eigenschappen, zoals buigzame rubberen veeruiteinden voor een goede pasvorm en een ventilerende neusbrug. De Nike Vortex modellen zijn zeer licht van gewicht voor optimaal comfort. De eigentijdse styling van Nike maakt de bril praktisch, stylish en comfortabel.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marchon Benelux
00800 7200 2020.

 

Be Sociable, Share!