Wilt u meer traffic naar uw winkel?

juli 1, 2020

Maak gebruik van de ZEISS campagnes

Wilt u consumenten overtuigen naar uw winkel te komen, uw goede naam versterken en het vertrouwen van uw klant te winnen? Het verwezenlijken hiervan is makkelijker dan gedacht met de diverse beschikbare campagnes en marketingmaterialen die ZEISS voor u klaar heeft staan. U heeft de keuze welk onderwerp op dit moment het meest relevant is voor uw winkel en waar u uw klant over wilt informeren. Welke campagne kiest u…?

  • Laat zien dat u staat voor goede hygiëne en waarborg de veiligheid en gezondheid van uw klant. De Hygiëne campagne biedt u alles wat u nodig heeft.
  • Kiest u voor de nieuwe weg naar beter zicht, door uw klant uit te nodigen voor een oogmeting. Uw vertrouwde oogzorg, op 1,5 meter afstand.
  • ‘Ga elke visuele uitdaging aan’ en presenteer de ZEISS SmartLife brillenglazen, geoptimaliseerd voor de connected en on-the-move levensstijl van uw klant.
  • Met de ZEISS Zoncampagne laat u uw klant optimaal genieten van de zomer met een trendy zonnebril. Adviseert u slimme zonneglazen die zich aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden of misschien een van de nieuwe DuraVision® Flash UV coatings?

Neem contact op met uw ZEISS Sales & Product Advisor of log in op zeiss.orderpicker.me en bekijk alle mogelijkheden.

NIEUW – ZEISS SmartLife brillenglasportfolio

Vanaf 10 maart 2020 is het brillenglasportfolio ZEISS SmartLife beschikbaar. Dit volledig nieuwe glasportfolio vervangt de volgende typen brillenglazen: ZEISS Precision Multifocaal, Digital Lens, Unifocaal Individual en Superb.

Met ZEISS SmartLife brillenglazen heeft u één portfolio voor alle leeftijdsgroepen, aangepast aan de uitdagingen van de (digitale) consument van vandaag de dag. Het biedt een soepele overgang naar de periferie, een breed kijkgebied en zeer gemakkelijke gewenning.

Met SmartLife brillenglazen bent u verzekerd van:

  • Snelle gewenning door een gloednieuw design logica, voor alle leeftijden.
  • Zeer snelle focus op continu alternerende afstanden en richtingen.
  • Tot 88% bredere gezichtsvelden.
  • Beschikbaar in multifocaal, digital en unifocaal.

Klik hier voor meer informatie over ZEISS SmartLife brillenglazen.

Be Sociable, Share!