NanaWoody&John

januari 2, 2015

NanaWoody&John informeert, entertaint, enthousiasmeert, verleidt en stuurt de lezers en kijkers naar de juiste winkels. Het heeft zich als doel gesteld zelfstandige opticiens en de producten en diensten die zij leveren te promoten én de aangesloten ondernemers maximaal te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun lokale communicatie strategie.

Het profiteert daarbij van de kennis, jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van initiatiefnemer Not Just Vision en werkt samen met een nog steeds groeiend aantal leveranciers en merken.

NanaWoody&John is storytelling in optima forma met dagelijks nieuwe blogs op de website en posts en advertenties op sociale media. Maar het is ook nog veel meer dan dat want al het materiaal wordt kant-en-klaar beschikbaar gesteld voor lokaal gebruik door geabonneerde zelfstandige opticiens.

De voordelen voor abonnees

Neem nu een abonnement op NanaWoody&John en versterk uw aanwezigheid zowel online als offline!

01.  Eigen winkelpagina op www.nanawoodyandjohn.com met een slideshow met foto’s van uw winkel

02. Directe link met de merken die u verkoopt

03. Directe link met de promoties van de leveranciers en de acties in uw winkel

04. Mogelijkheid voor uw klanten om reviews te plaatsen (en opticiens in de regio op basis van de reviews te vergelijken)

05. Dagelijkse inspiratie voor uw eigen Facebook of Instagram accounts in de vorm van ons : “Daily Shot of News” met tekst en kant-en-klaar beeld in het juiste formaat en de juiste resolutie

06. Toegang tot de NanaWoody&John beeldbank met actuele productshots van alle collecties en al onze eigen beelden met modellen voor lokaal gebruik op posters, in buitenborden, advertenties etc.

07. 50 exemplaren van de nu al spraakmakende NanaWoody&John Summer Guide met prachtige foto’s van de nieuwe zonnebrillencollecties gefotografeerd met de mooiste modellen op schitterende bounty stranden

08. Uitnodigingen voor alle NanaWoody&John events in de toekomst zoals straks de spectaculaire lancering van de allereerste Summerguide

Een abonnement voor al deze services inclusief de tijdschriften kost slechts 295 euro per jaar

Uiteraard zorgen we daarvoor ook voor de nodige support bijvoorbeeld met betrekking tot het opstarten van het review systeem en bestaat er altijd de mogelijkheid extra exemplaren van de Summer Guide bij te bestellen.

Optioneel zijn we natuurlijk nog steeds beschikbaar voor brainstormsessies met ondernemers over winkelinrichting, (online)marketing, communicatie etc. en voor inspiratiesessies (middag of avond) met uw medewerkers.

Heeft u nog geen NanaWoody&John abonnement? Een mail naar support@nanawoodyandjohn.com is voldoende om u aan te melden en vanaf dat moment van alle voordelen te profiteren!!

Be Sociable, Share!