NanaWoody&John koffie & cocktailbar

augustus 1, 2023

Voor de grote gezellige NanaWoody&John Lounge van de vorige editie is dit keer niet genoeg plek op de BOLD maar we zijn er natuurlijk wel bij. In de tent aan de zijkant van de beurs hebben we weer een koffie- en cocktailbar ingericht en bij mooi weer kan je bij ons waarschijnlijk zelfs buiten op het terras zitten. Muntjes voor een heerlijke espresso, cappuccino, latte of een geurig kopje thee en later op de dag een feestelijke cocktail, zijn niet te koop maar wel bij verschillende NanaWoody&John partnermerken te krijgen. We gaan er in ieder geval 2 gezellige dagen van maken. See you there!

Onze partnermerken die via NanaWoody&John actief investeren in naamsbekendheid, doorverkoop en support van de zelfstandige opticiens:

Cazal, AM, Tom Ford, Barton Perreira, MaxMara, Web, Zegna, Bloomdale, Henry Jullien, Brett, Monoqool, Victoria Beckham, Calvin Klein, Liu Jo, Eque M, Etnia Barcelona, Scotch & Soda, Jaguar, Lunor, Masunaga, Minamoto, Serengeti, Morel, Persol, Prada, Essilor, Porsche Design, Roberto Cavalli, Philipp Plein, Chopard, Zadig & Voltaire, Police, Rodenstock, Silhouette, Zeiss, HOYA  

Als merk of als winkel nog niet aangesloten bij NanaWoody&John?

Natuurlijk vertellen we je tijdens de beurs graag alles over onze activiteiten en over hoe je kunt profiteren van het platform en onze kennis, ervaring en creativiteit.   


NanaWoody&John partnermerken geven op de beurs 25 weken online adverteren weg

Be Sociable, Share!