Najaarscampagne-op-maat van HOC, flexibel en verrassend!

september 20, 2014

Om dit najaar de omzet extra te stimuleren heeft HOC een onderscheidende consumenten campagne ontwikkeld.

Nodig uw klanten uit voor een oogmeting en informeer hen over de nieuwste ontwikkelingen in multifocale brillenglazen en de laatste oogmode. Met de nieuwste multifocale brillenglazen en uw professionele oogzorg zullen zij straks thuis, op vakantie of op het werk, weer alles comfortabel scherp zien.

De campagne heeft aantrekkelijke actiematerialen. U heeft keuze uit 4 thema’s, die u met de gewenste materialen eenvoudig met het inschrijfformulier op www.hocsite.com bestelt. Kies een thema met bijpassend consumenten cadeau, zoals een Bluetooth mini speaker, een Jacob Jensen alarm clock, een Diner cadeaubon of kies voor korting. Bij aankoop van een montuur met BBGR multifocale brillenglazen, ontvangt de consument het cadeau van uw keuze. Elk cadeau legt een directe link met de voordelen van de nieuwste generatie multifocale brillenglazen.

Campagne-op-maat

Er is er een flink pakket ondersteunende materialen voor in de etalage en winkel, internet en lokale media. HOC kan deze materialen voor u personaliseren. Combineer uw actie met de beschikbare materialen, een Direct Mailing en berichten op social media. HOC kan ook een opvallende roll-up banner ontwikkelen om uw actie kracht bij te zetten.

Stel vandaag nog uw najaarscampagne samen. U kunt zelf de actievoorwaarden en de geldigheidsduur van de actie bepalen. Er is geen deadline om in te schrijven, maar HOC adviseert tijdig uw actie in te plannen. De account manager en de afdeling marketing van HOC zullen u daarbij ondersteunen. Het inschrijfformulier vindt u op www.hocsite.com

Voor meer informatie:
T 020 – 69 51 951
E marketing@hocsite.com

Be Sociable, Share!