MYSELF: op alle afstanden HOYA’s beste multifocaal

oktober 31, 2019

Met MYSELF multifocaal tilt HOYA binoculaire prestaties en het personaliseren van brillenglazen naar een volgend niveau, met als resultaat een significante vooruitgang op alle gebieden die voor multifocaal dragers belangrijk zijn.

Ongeëvenaarde binoculaire prestaties
Visuele onbalans, veroorzaakt door een verschillende voorschrift links en rechts, kan leiden tot asthenope symptomen. Binocular Harmonization Technology zorgt voor een juiste correctie op elk punt van het glas, dat daarmee exact beantwoordt aan de behoeften van elk oog met als resultaat moeiteloos focussen, constante stabiliteit en ongekende dieptewaarneming. Baanbrekende 3D Binocular Vision Technology controleert het ongewilde prismatische effect op de randen van het glas. Brildragers ondervinden vanaf het eerste moment minder last van vervorming en vertekening in alle dimensies.

Balans tussen het digitale en dagelijkse leven
Met AdaptEase Technology worden het gezichtsveld op korte en middellange afstand en de kijkovergang verbeterd, zonder dat het zicht veraf daaronder lijdt. Dankzij het geoptimaliseerde gezichtsveld biedt MYSELF een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buitenactiviteiten.

+ Zeer helder zicht
+ Aanzienlijk beter zicht op korte en middellange afstand zonder in te leveren op zicht veraf
+ Geoptimaliseerd zicht voor prettig gebruik van digitale apparaten
+ Gemakkelijker schakelen met veel kleinere oog- en hoofdbewegingen
+ Stabiel zicht met minder vervorming en vertekening
+ Snelle en eenvoudige gewenning

Gun uw klant de beste versie van zichzelf
Door rekening te houden met alle variabelen die het specifieke karakter van de brildrager bepalen, zoals draagomstandigheden, ervaringen met eerdere brillenglazen, het brilvoorschrift en levensstijl kenmerken, biedt MYSELF een ongekende mate van personalisatie. Op basis van de verzamelde gegevens berekent het algoritme het optimale ontwerp voor veraf, dichtbij en de tussenafstand en combineert deze tot de ideale verdeling over het glas.

HOYA-logo
Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel.  020 – 7652310.

 

Be Sociable, Share!